Tento psychologický test vám veľa napovie o vašom vnútornom ja a o smere vášho života. Kam sa vyberiete?

1. Cesta predstavuje váš postoj k okolitému svetu. V prípade, že ste si cestu predstavovali ako diaľnicu s množstvo áut, potom ste s najväčšou pravdepodobnosťou veľmi aktívny a zaneprázdnený človek, ktorý optimálne využíva svoj čas na prácu i na voľné chvíľky. Pokiaľ sa jedná o poľnú cestu, žijete pokojný a rozvážny život. Snažíte sa mať pod kontrolou všetky udalosti, skôr než ich prijmete a prepadnete im. Cesta s moľami a drobnými kamienkami je známkou toho, že vás niečo trápi. Môže to byť niečo, čo menej významné, ale veľmi nepríjemné. Najskôr to bude niečo, čo už dlhú dobu neriešite.

pixabay
pixabay

2. Slnko predstavuje vaše plány, predstavy a ciele. Vychádzajúce slnko znamená, že ste práve na ceste za svojimi cieľmi. Ak je slnko priamo nad hlavou, potom sa snažíte realizovať svoje plány práve teraz. Pokiaľ sa jedná o západ slnka, je pravdepodobne, že ste už dosiahli väčšinu svojich cieľov.

pixabay
pixabay

3. Plot symbolizuje prekážky. Čím vyšší je plot, tým viac máte tendenciu preháňať svoje zlyhania.

pixabay
pixabay

4. Spôsob, akým sa dostanete cez plot, ukazuje to, ako dokážete prekonať prekážky vo svojom živote. Ak preliezate plotidete okolo neho alebo skúšate nájsť bránu, potom máte tendenciu byť flexibilný pri riešení problémov, ak máte nejaké konflikty, snažíte sa ich vyriešiť tak rýchlo a hladko, ako je to možné. Ak narazíte na plot hlavou, potom ste jednoduchý človek, ktorý robí často rýchle rozhodnutia.

5. Les predstavuje váš vnútorný svet. Voľba medzi svetlom a tmou značí, ako vnímate svoj život, a to buď v negatívnom alebo pozitívnom svetle. Zmiešaný les znamená, že ste veľmi jedinečná a zaujímavá osoba, ktorá sa vždy snaží naučiť niečo nové. Jedľový les predstavuje racionálnu osobu. Je to spoľahlivá osoba, ktorá vie, čo vo svojom živote chce.

pixabay
pixabay

6. Kľúč je vaše šťastie. Všetko je v tomto prípade jednoduché. Čím menší kľúč je, tým je pre vás viac dôležitý váš vzťah s partnerom, vaše šťastie a duchovné blaho. čší kľúč môže znamenať, že pre vás majú väčšiu hodnotu materiálne veci. Krajší kľúč znamená, že viac vašej pozornosti smeruje na estetickú časť vášho života. Ak ste sa rozhodli zobrať kľúč, potom ste človek, ktorý nikdy nepremárni svoju príležitosť. Ak ste kľúč zavesili na strom alebo ho nechali na zemi, potom ste človek, ktorý si nevšíma príležitosti okolo vás.

pixabay
pixabay

7. Voda predstavuje vaše pocity. Je to symbol človeka, ktorého milujete. Čím hlbšie je dno vody, tým silnejšie pocity s týmto človekom máte. Ak je to pokojná rieka, potom ste vy a vaša milovaná osoba vyrovnaní ľudia. Rýchlo tečúca rieka alebo vodopád znamená, že ste vášnivý a chcete, aby vám vaša milovaná osoba dala viac jej pozornosti. Ak ste si k vode sadli, znamená to, že ak ste v blízkosti tejto osoby, ste šťastný a pokojný. Dotýkanie sa vody alebo kúpanie sa v nej symbolizuje, že potrebujete viac pozornosti.

pixabay
pixabay

8. Dom muž alebo žena predstavujú vaše sny, ktoré identifikujú rozsah vášho pokušenia a nepokoja. Tieto symboly sú tiež v priamej súvislosti s tým, ako dobre odolávate pokušeniu.

pixabay
pixabay

9. Cesta za domom symbolizuje váš budúci život. V prípade, že ste na nej zbadali nejakú prekážku, znamená to, že ste sa nepoučili z minulých skúseností.

10. Slnko napovedá o tom, či sa vaše plány úspešne splnia.

pixabay
pixabay

Tak čo, ako ste dopadli a čo o vás tento test hovorí?

psych.sk (Stella K.),brightside.me
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov