Foto: Photo by Xan Griffin on Unsplash

Ste jednoducho priamočiary, a to sa dnes príliš “nenosí”…

Priamočiarych ľudí, ktorí druhým do očí povedia, čo si myslia, a ktorí sa na nič nehrajú, je je dnes naozaj málo. Patríte k nim aj vy? Ak áno, je možné, že ľudia nechápu, prečo robíte týchto 7 vecí…

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako uviedol aj portál I Heart Intelligence, robia ich totiž len ľudia, ktorí nenosia masky…

#1 Často používate humor. Viete totiž, že pravdu nesú niektorí ľudia veľmi ťažko – preto sa ju občas snažíte zaobaliť do humoru. Niekto ju tak zoberie ľahšie. 

#2 Viete, že komunikácia je kľúčová, a že problémy by sa nemali zametať pod koberec. Keď vás niečo zaujíma, opýtate sa na to, keď sa vám niečo nepáči, poviete to nahlas. 

#3 Nerobí vám žiaden problém prijať konštruktívnu kritiku. Tak, ako ju na rovinu druhým poviete vy, nemáte problém ani s tým, aby ste ju prijali. 

Photo by Unviajesinmaleta from Pexels

#4 Nechcete strácať čas zbytočnosťami, pretože si veľmi dobre uvedomujete, aký je život krátky. Neradi preto veci naťahujete a keď niečo chcete riešiť, chcete to riešiť hneď. 

#5 Viete, že pravda niekedy môže bolieť. Nie vždy sa totiž chceme dozvedieť, ako sa veci naozaj majú, a sú prípady, kedy radšej počúvame milosrdné lži. To vás však neumlčí a keď vidíte, že život v klamstve niekomu ubližuje, snažíte sa ho z tohto omylu vyviesť – samozrejme však ľudsky a citlivo. 

#6 Hovorí sa, že železo je lepšie kuť za horúca, a vy sa presne týmto heslom riadite. Ak sa vyskytne nejaký problém, nenecháte ho “vychladnúť” a riešite ho hneď. Inak by ste totiž neboli úprimní sami k sebe. 

#7 Ste úprimní aj vo svojich vzťahoch – či už v tých pracovných, priateľských, rodinných, alebo vo vzťahu ľúbostnom. Síce sa to už dnes nenosí, no pre vás je na prvom mieste stále lojalita, úprimnosť a pravdovravnosť. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov