V živote si na veľa vecí zvykneme a prijmeme ich tak, ako prichádzajú. Často preto, lebo je to tak jednoduchšie.

Jedna vec, ktorú by sme však nikdy nemali považovať za samozrejmosť, je láska a naše vzťahy. Láska by mala byť skvelá a mala by zmeniť náš život k pozitívnejšiemu. Láska by mala spôsobovať motýle v bruchu a dodávať veciam nádych výnimočnosti. Týchto 10 vecí si zaslúži každá jedna žena. Všetky si totiž zaslúžime pocit, že náš muž nás činí najšťastnejšími na celkom svete.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zaslúžite si niekoho, kto ovplyvní váš život

Pokiaľ ide o lásku, nemali by ste sa uspokojiť len tak s čímkoľvek, ale len s tým najlepším. Zaslúžite si niekoho, kto vo vašom živote zanechá stopu. Niekoho, kto vám ukáže, že mu na vás záleží. Je rozdiel povedať niekomu, že ho máte radi a je rozdiel dokázať to. Buďte s osobou, ktorá urobí čokoľvek, aby vám ukázala, aká ste dôležitá.

Zaslúžite si niekoho, komu chýbate, ak pri ňom nie ste

Každá žena by mala spoznať muža, ktorému chýba, keď pri ňom nie je a ráta hodiny, kedy ju opäť uvidí. Buďte s mužom, ktorý si dá tú námahu, aby s vami trávil čas.

pexels.com

Zaslúžite si muža, ktorý s vami zaobchádza dobre

Zaslúžite si niekoho, kto s vami zaobchádza ako s kráľovnou, pretože vie, že si to zaslúžite. Záleží mu na vás a mal by vám to pripomínať každý deň. Buďte s mužom, ktorý s vami zaobchádza dobre.

Zaslúžite si niekoho, kto je pre vás výzvou

Niekoho, kto vás bude konfrontovať v prípade, ak s vami nesúhlasí. Nevzdá sa len tak a objasní vám svoj postoj. Buďte s niekým, koho považujete za mimoriadne zaujímavého človeka.

Zaslúžite si túžbu

Zaslúžite si túžbu a vášeň, a počuť „Nemôžem na teba prestať myslieť, chcem ťa tu a teraz.“. Mali by ste sa vždy cítiť žiadaná, začínať každé ráno bozkom a láskavým pohľadom. Buďte s niekým, komu robí radosť, keď vidí vašu spokojnosť, aj po sexuálnej stránke.

pexels.com

Zaslúžite si niekoho, kto vás začlení do svojho života

Predstaví vás svojej rodine, priateľom či kolegom. Cení si názory dôležitých ľudí v jeho živote a chce, aby ste sa s nimi stretli. Túži vás vidieť kedykoľvek je to možné. Buďte s niekým, kto si na vás vždy urobí chvíľku času.

Zaslúžite si niekoho starostlivého

Každá žena si zaslúži muža, ktorý si pamätá dôležité udalosti a momenty. Muža, ktorý jej prinesie kvety alebo čokoládu len tak, pre radosť. Buďte s mužom, ktorý je milý a starostlivý, pretože z takého bude raz dobrý manžel.

Zaslúžite si plánovača

Zaslúžite si niekoho, kto dokáže plánovať a vniesť do života radosť. Niekoho, kto vám pripomenie, že ste výnimočná a dá si námahu, aby vás urobil šťastnou. Niekoho, komu nerobí problém robiť dlhodobé plány.

Zaslúžite si romantiku

Zaslúžite si niekoho, kto vie, že džentlmeni nevymreli. Otvorí vám dvere, pritiahne stoličku a dvorí vám. Vie, ako vás očariť. Drží vás za ruku, kráča vedľa vás a je hrdý na to, že je práve s vami. Vie, že má šťastie, že práve on je váš muž. Buďte s niekým, kto verí na romance.

pexels.com

Zaslúžite si niekoho, kto z vás robí lepšieho človeka

Niekoho, kto je šťastný, že vás má vo svojom živote a vie z vás vytiahnuť to najlepšie. Dokáže kedykoľvek vyčariť úsmev na vašej tvári a snaží sa plniť vaše sny. Každá žena si zaslúži kúsok rozprávky.

Vieme, že dokonalosť neexistuje. Ani nemusí. Práve nedokonalosti robia často život ešte krajším, každý z nás si však zaslúži to najlepšie.

Pozri aj: Týchto 8 viet vám povie žena, keď je do vás skutočne zamilovaná

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov