Foto: Photo by Priscila Badaró from Pexels

Ak vás láska obchádza, možno je to aj kvôli nim...

Nájsť si vzťah je v dnešnej dobe naozaj náročné – teda pokiaľ túžite po naozaj úprimnom vzťahu bez klamstiev či zavádzania. Tiež sa vám nedarí nájsť toho pravého? Chyba však nemusí byť len na druhej strane – môže byť aj vo vás.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango popísal, akými 4 najčastejšími chybami ženy sabotujú nájdenie toho „pravého“.

#1 Snažíte sa realitu ohýbať tak, aby zodpovedala vášmu ideálu

Keď vám muž povie, že jednoducho nie je pripravený na vzťah, alebo ho nechce – verte mu. Nepresviedčajte samú seba, že potrebuje len čas, a keď vás spozná lepšie, zmení sa to. Ako povedala Maya Angelou: „Keď vám ľudia ukážu, kým skutočne sú, verte im.“ Nesnažte sa jeho správanie racionalizovať či prikrášľovať, len si tým ublížite. 

#2 Akceptujete neakceptovateľné správanie

Nemôžeme zmeniť to, ako sa niekto správa, no máme dosah na to, akú na tom máme účasť. Ak sa vám týždeň neozve, vy ho potom privítate s otvorenou náručou a uveríte jeho: „Bol som veľmi zaneprázdnený“, je to aj vaša chyba. Pripustite si, že zaneprázdnený síce bol, no nie prácou, ale niekým iným. Ľudia si VŽDY nájdu čas na to, na čom im záleží. 

Photo by Lola Russian from Pexels

#3 Uspokojíte sa i s málom

Ak sa pri niekom cítite často smutne alebo ako niečo „menej“, čím skôr utečte. To, na čom vo vzťahu záleží najviac, je totiž to, ako sa pri tom druhom cítite. Na svete sú stovky ľudí, ktorí by dali za vzťah s vami čokoľvek. Prečo sa trápiť s niekým, s kým nemusíte? 

#4 Neviete, čo vlastne chcete

Viete si odpovedať na otázku „Akého partnera vlastne hľadám?“ Ak nie, stále to bude len tápanie, ktoré by sme mohli prirovnať k hľadaniu ihly v kope sena. Až keď si v sebe toto ujasníte, môžete stretnúť niekoho, kto bude skutočne tým „pravým“. Pokojne si jeho vlastnosti či hoci aj nároky na vzhľad spíšte do zoznamu a vytvorte si tak svoju predstavuj partnera, akého by ste naozaj chceli. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov