Foto: Photo by Tom Pumford on Unsplash

Zdá sa vám, že váš partner nedáva do vzťahu 100 %?

Spôsobené to môže byť tým, že aj keď sa k tomu váš partner nepriznáva, možno ho stále trápi zlomené srdce z predošlého vzťahu. Ak máte podozrenie, že ste len “náplasťou” na jeho ubolené srdce, snáď vám to pomôžu potvrdiť/vyvrátiť tieto znamenia. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zlomené srdce a muži

Portál Your Tango totiž priniesol zoznam 10 znakov, podľa ktorých zistíte, že muž má ešte stále zlomené srdce. 

#1 O svojej ex stále hovorí so sklamaním a často spomína, ako veľmi ho zranila. Toto nie je dobrým znamení. Každý za sebou má nejaký nevydarený vzťah, no keď je raz ukončený, mal by byť jednoducho ukončený. Ak sa k nemu niekto vracia pričasto, o niečom to svedčí. 

#2 Má problém hovoriť o vašej spoločnej budúcnosti. V prítomnosti to vyzerá tak, že mu na vás naozaj záleží, no akonáhle príde reč na budúcnosť, je priveľmi zdržanlivý. Možno totiž stále čaká na návrat svojej predošlej lásky. 

#3 Keď je reč o láske, máva hlúpe alebo otrávené komentáre a tiež sa od neho nedočkáte nejakých veľkých romantických gest. Možno ich totiž predtým robil pre niekoho, kto mu vzal sny a zlomil jeho srdce. 

#4 Je až priveľmi záhadný. Samozrejme, že po krátkom čase o niekom nemôžete vedieť všetko, no tento muž je až príliš záhadný. Možno vás však len stále nechce vpustiť do svojho života. 

#5 Je veľmi náladový. V jeden deň by vám zniesol aj modré z neba, na ten ďalší je schopný aj celý deň sa vám neozvať. Jednoducho povedané – stále nevie, čo chce, resp. čo cíti. 

Photo by Ric Rodrigues from Pexels

#6 Má problém dôverovať vám. Zbytočne mu vysvetľujete, že to, že ho zradila jedna žena neznamená, že je taká každá. Neustále dookola opakuje, že s dôverou už má problém. 

#7 Svoju ex stále často spomína. Či už v dobrom alebo v zlom – no pre vás je to jasný dôkaz toho, okolo čoho sa ešte stále točia jeho myšlienky a spomienky. 

#8 Často vás so svojou ex porovnáva. Porovnáva s ňou váš výzor, vaše správanie či čokoľvek iné, a to bez toho, aby si uvedomoval, aké je to nevhodné. 

#9 Váš intímny život je na tom dosť biedne. Možno ste už nie raz mali pocit, že aj v posteli stále myslí na svoju ex – teda ak medzi vami vôbec k niečomu došlo. 

#10 Má o sebe hrozný sebaobraz. Má obrovské problémy so sebavedomím – často hovorí, že nič nedokázal, že nevyzerá dobre, čuduje sa, prečo ste práve s ním a podobne. Negativita jednoducho vyžaruje z každej jeho bunky. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov