Foto: Image by Ryan McGuire from Pixabay

Títo ľudia spravia všetko pre to, aby vyzerali v očiach iných lepšie…

Asi každý z nách ich má vo svojom okolí hneď zopár. Sú to ľudia, ktorí venujú enormné množstvo snahy tomu, aby boli niekým iným. Niekým, kým nie sú a zrejme ani nikdy nebudú. Napriek tomu však chcú vyzerať nesmierne cool a veľmi inteligentne. 

Článok pokračuje pod videom ↓

A aj preto robia tieto 4 veci, ktoré popísal aj portál Learning-mind. 

#1 Predstierajú, že majú “inteligentné záľuby”

Síce je veľmi povrchné označiť niektoré záľuby za “inteligentné”, týchto ľudí to však nezaujíma. Preto veľmi radi predstierajú, že milujú napríklad architektúru, politiku, klasických spisovateľov či klasickú hudbu. Samozrejme, je ich veľmi jednoduché nachytať. 

#2 Prehnané používanie sociálnych sietí

Každý inteligentný človek vie, že Facebook či Instagram nie sú odrazom reality, ale včšinou len výkladnou skriňou našich životov, do ktorej si odkladáme tie najlepšie a najkrajšie momenty. Títo ľudia však spravia všetko preto, aby vás svojimi fotkami či videami presvedčili o tom, aký je ich život dokonalý a závideniahodný. 

Photo by bruce mars from Pexels

#3 Používajú slová, ktorým nerozumejú

Niekedy to môže vyzerať tak, že sú chodiacim slovníkom cudzích slov. Jediný problém však spočíva v tom, že tieto slová používajú buď v nesprávnom kontexte, alebo ich skomolia, preto to znie skôr smiešne než inteligentne. 

#4 Nechcú s vami o ničom debatovať

Keď vás niečo naozaj baví a napĺňa, zvyčajne sa o tom s druhými chcete rozprávať a ste radi, keď si o tom s niekým môžete podebatovať. U týchto ľudí to tak však nie je – majú síce desiatky (predstieraných) záujmov, no vašou snahou debatovať o nich nebudú určite nadšení. 

learning-mind
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov