Ako často objímete svoju polovičku?

Jednoduché objatia sa niekedy predovšetkým v dlhodobých vzťahoch naozaj zanedbávajú. Nie je to však správne. Ide o istý druh neverbálnej komunikácie, ktorým dokážeme partnerovi vyjadriť naozaj veľa, a to bez jediného slova…

Článok pokračuje pod videom ↓

Pevné objatie zozadu

Tento typ objatia je symbolom toho, že muž je pripravený svoju partnerku ochrániť pred všetkými ťažkosťami a žiadnej zodpovednosti sa vonkoncom nebojí. Je to ten pravý “rytier”, po boku ktorého sa budete cítiť vždy bezpečne.

brightside.me

Držanie v páse

Aj keď by muž nevyslovil ani jediné slovo a svoje pocity by nechcel priznať, toto objatie hovorí za všetko. Vyjadruje totiž, že partner pred vami stojí úplne “odzbrojený” a chce s vami tráviť čo najviac času. Myslite však na to, že muži, ktoré najčastejšie objímajú svoju partnerku práve týmto spôsobom, sa síce ľahko a rýchle zaľúbia, no rovnako rýchle ich zamilovanosť dokáže aj prejsť…

brightside.me

Objatie s rukou na chrbte

Ak vás muž objíma a popritom má svoju dlaň položenú na vašom chrbte, znamená to, že vás je vždy ochotný vypočuť. Zároveň je to však typ objatia, ktorý je charakteristický skôr pre priateľov, než pre partnerov.

brightside.me

Objíma vás a pritom sa vám pozerá do očí

Ak vás muž jemne objíma a pritom sa vám pozerá priamo do očí, jeho citmi si môžete byť absolútne isté. Je to symbol skutočného a hlbokého spojenia medzi dvomi ľuďmi. Vzťahy, v ktorých sa partneri objímajú práve takto, čaká zväčša dlhá a šťastná budúcnosť.

brightside.me

Dlhé objatie

Koľko zvyčajne trvá vaše objatie? Je zväčša krátke alebo dlhé? Určie viete, akú silu dokážu dodať práve dlhé objatia od vašej milovanej osoby. Ak vám niekto takéto objatie venuje, verte, že je vašou oporou, a že je pripravený stráviť s vami pokojne aj celú večnosť.

brightside.me

Objatie jednou rukou

Ak si vás váš partner “pritíska” jednou rukou k sebe, symbolizuje to, že si vás vzal pod svoje ochranné krídla a snaží sa vás uchrániť pred akýmkoľvek zlom, ktoré na vás číha. Ak však takto pri rozhovore objíme žena svojho priateľa, zväčša to znamená, že navždy ostanú len priateľmi – aj keď by on cítil niečo viac.

brightside.me

Držanie za zadok

Muž sa týmto spôsobom zvyčajne snaží dať najavo, že žena patrí len jemu. Ak však váš vzťah ešte len začal a váš partner už od začiatku nevie, čo so svojimi rukami, môže to znamenať, že skôr než o hlboké city mu ide o niečo iné. Naopak, v dlhodobom vzťahu ide o dobré znamenie, že oheň vášne vo vašom vzťahu ešte stále horí.

brightside.me

Pevné objatie

Ak vás muž objíme pevne, prípadne vás popri objatí pohladí po chrbte, máte šťastie – naozaj vás miluje. Takíto muži sú veľmi úprimní a romantickí. Snívajú o šťastnej a silnej rodine a dlhodobých záväzkov sa určite neboja.

brightside.me

Pozri aj: Toto sú 4 fázy lásky, ktorými si musí prejsť každý jeden vzťah

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov