Foto: Unsplash

Každý túži po svojom “navždy”.

Žiaľ, nájsť takýto vzťah je v dnešnom svete plnom klamstiev, pretvárky a faloše veľmi náročné. Napriek tomu ale existujú dvojice, ktoré toto šťastie majú. Ako zistiť, či k nim patríte aj vy?

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Thinking Minds popísal 5 znamení, podľa ktorých spoznáte, že vaša láska má potenciál vydržať NAVŽDY.

#1 Vaša polovička vás miluje preto, kým ste

Nechce vás meniť a nežiada od vás, aby ste niečo robili inak. Váš partner sa zamiloval presne do osoby, akou ste, a vôbec ju nechce meniť. Miluje vás rovnako ako počas vašich najlepších, tak aj najhorších dní. Rovnako to, samozrejme, platí aj naopak. 

#2 Ste najlepší priatelia

Nie ste len partneri a milenci, ste zároveň aj najlepší priatelia. Dokážete sa porozprávať absolútne o čomkoľvek a kedykoľvek a jeden druhému za každých okolností “kryjete chrbát”. Ste jednoducho tím, ktorý len tak niečo nerozdelí. 

Foto: Unsplash

#3 Vždy sa navzájom podporujete

Vždy, keď sa tomu druhému niečo podarí, oslavujete to ako svoj vlastný úspech – a naopak, keď jeden z vás v niečom zlyhá, dokážete sa podporiť a utešiť a znovu motivovať. Jeden druhého jednoducho dokážete za každých okolností podporiť. 

#4 Na 100 % si dôverujete

Vo vzťahu je len máločo dôležitejšie, ako dôvera. Práve preto je také dôležité pracovať na nej už od prvého dňa – akonáhle ju totiž niečo naštrbí, získať ju späť je veľmi náročné. Ak pri sebe preto máte človeka, ktorý vám za celý ten čas nedal ani jediný dôvod nedôverovať mu, zrejme pred vami stají láska vášho života. 

#5 Nedokážete si bez seba predstaviť život

Či sa už stane niečo dobré alebo zlé, vaša polovička je presne tou osobou, ktorej o tom chcete povedať ako prvej. Myslíte na ňu po celý deň a keď spolu práve nie ste, nesmierne vám chýba jej prítomnosť. 

thinkingminds
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov