Však ju niekedy podceňujete?

Robí to totižto väčšina z nás. Keď sa nám z nejakého dôvodu nepozdáva, čo nám naša intuícia radí, niekedy ju jednoducho umlčíme alebo sa tvárime, že jej nerozumieme. Áno, je pravdou, že niekedy sa (možno a veľmi výnimočne) môže mýliť. No vedzte, že v týchto 5 situáciách sa nemýli určite.

Článok pokračuje pod videom ↓

Keď sa vaša intuícia ozve v jednom z týchto 5 prípadov, určite jej bezvýhradne dôverujte.

#1 Zdravotné problémy

Aj keď o tom veľakrát pochybujeme, naše telo je “navrhnuté” k dokonalosti. Tá sa prejavuje aj tak, že keď s vami niečo nie je v poriadku, jednoducho to pocítite – či už fyzicky alebo psychicky. Nech už pôjde o akýkoľvek signál, určite ho neignorujte a keď cítite, že s vami niečo nie je v poriadku, navštívte hoci aj viacerých lekárov, kým nebudete mať istotu, čo to je. Zdravie predsa máte len jedno.

Photo by rawpixel.com from Pexels

#2 Nebezpečenstvo

Určite sa vám už niekedy stalo, že vám vaša intuícia našepkávala, aby ste niekam nešli, no vy ste ju nepočúvli a celé sa to skončilo jednou veľkou katastrofou. Alebo naopak – počúvli ste ju a keď ste sa dopočuli, čo by sa stalo, keby ste tak nespravili, zostali ste zhrození. Tento fenomén je prakticky nemožné objasniť vedecky, no všetci veľmi dobre vieme, že skutočne existuje. Musíme sa zmieriť s tým, že nie všetko má svoje vedecké vysvetlenie.

#3 Váš potenciál

Mnohých ľudí to k niečomu jednoducho “tiahne”. Celý deň presedíte pri tabuľkách v kancelárii, no kdesi vo svojom vnútri cítite, že by ste mali maľovať a po nociach si predstavujete, ako svoje výtvory prezentujete na rôznych vernisážach? Nuž, vedzte, že keď vás táto predstava drží už mesiace či roky, mali by ste ju začať nasledovať. Ak vám vaša intuícia hovorí, že na niečo máte, tak na to jednoducho máte. A v tom prípade nepočúvajte rozum, ktorý vám hovorí, že to nezvládnete.

Photo by rawpixel.com from Pexels

#4 Zvláštne situácie

Väčšina z vás sa už tiež určite ocitla v zvláštnej situácii, kedy ste jednoducho cítili, že v danej chvíli NIEČO musíte spravít. Či už to bolo niečo povedať, niekoho osloviť, odísť či prísť, v danej chvíli sa otočiť… Viete, o čom hovoríme. Keď dostanete od svojej intuície impulz, že máte niečo okamžite spraviť, dôverujete jej. Vysvetlenie, prečo to tak malo byť, dostanete veľmi skoro.

#5 Láska

A samozrejme, svojej intuícii musíte dôverovať, aj pokiaľ ide o lásku. Rozum býva vo veciach lásky príliš strnulý, srdce by zas často príliš veľa riskovalo. No intuícia, na tú sa môžete v týchto situáciách naozaj plne spoľahnúť. Vedzte, že neoľutujete.

Pozri aj: Týmito 5 signálmi vás vaša intuícia upozorňuje na to, že niečo nie je v poriadku. Neignorujte ich

learning-mind
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov