Ak ich budete ignorovať, môžete sa dostať do veľmi nepríjemných situácií.

Určite ste to už niekedy zažili. Niečo ste dlho plánovali alebo ste sa nato tešili, no keď k tomu prišlo, začali ste mať veľmi zlý pocit, že niečo nie je v poriadku. Ak ste ho ignorovali, celá situácia sa mohla skončiť nejakou poriadnou katastrofou. Naša intuícia má totiž obrovskú schopnosť upozorniť nás na nebezpečenstvo, treba ju však vedieť počúvať. To, že niečo nie je v poriadku, vám môže dať najavo niektorým z týchto piatich signálov.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 „Necítim sa dobre.“

Ak sa jednoducho „necítite dobre“, no bližšie ani nedokážete špecifikovať, čo vám vlastne je, zbystrite pozornosť. Väčšinou to totiž znamená, že sa neuberáte správnym smerom. Mnoho ľudí signály, ktoré im vysiela ich telo ignoruje, a potom musia riešiť problémy, do ktorých sa dostanú. Vaša intuícia s vami bude pomocou vášho tela komunikovať veľmi často, preto tieto varovné signálny nezanedbávajte.

#2 „Necítim sa bezpečne.“

Tento pocit vás môže „prepadnúť“ kedykoľvek. Môžete ho mať pri nejakej osobe, ktorú vidíte po prvýkrát, no môže vás prekvapiť napríklad aj pred nejakou dlhou cestou, ktorú ste však predtým bez problémov absolvovali už niekoľkokrát. Ak zrazu pociťujete absolútnu stratu bezpečia, neignorujte ju a snažte sa situáciu vyriešiť nejakým alternatívnym riešením.

pexels.com

#3 „Mal/a by som tej osobe pomôcť.“

Vaša intuícia vám nemusí vždy naznačovať len niečo negatívne. Niekedy vám môže pomôcť odhaliť aj to, že niekto by práve naozaj potreboval vašu pomoc, a to aj keď o ňu slovne nepožiada. Ak máte intuíciu vyvinutú dobre, to, že niekto má problémy, dokážete vycítiť aj bez toho, aby vás na to upozornil.

#4 „Toto je pre mňa neprirodzené.“

Možno ste to už zažili – snažili ste sa niečo dosiahnuť, nakoniec sa vám to možno aj podarilo, no aj tak ste nepociťovali pocit zadosťučinenia. Napríklad – možno sa vám v práci darí, no akýsi „zvláštny“ pocit cítite vtedy, keď si večer sadnete za svoj písací stôl a napíšete pár stránok zo svojej knihy. Neignorujte tento pocit, intuícia vám totiž dáva najavo, čo je vašou správnou životnou cestou.

pexels.com

#5 „Takto nie som šťastný/á.“

Druhým ľuďom sa niekedy možno zdá, že „máte všetko“, no vaša intuícia vám hovorí niečo iné. Možno vám našepkáva, aby ste cestovali. Možno vám našepkáva, aby  ste ukončili vzťah, ktorý už nejakú dobu nefunguje. Možno vám našepkáva, aby ste sa konečne začali venovať svojim záľubám. Nesnažte sa svoj vnútorný hlas umlčať a nasledujte ho. Skutočné šťastie totiž nájde len vtedy, keď to urobíte.

Pozri aj: Máte nadpriemerne vyvinutú intuíciu? Prezradí vám to týchto 6 znakov

powerofpositivity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov