Váš život môžu nielen zjednodušiť, ale aj zlepšiť.

Týchto 5 elementárnych právd o láske by mala poznať naozaj každá žena. A ak ste o nich aj veľakrát počuli a ovládate ich, opakovanie je matkou múdrosti a určite vám padne vhod pripomenúť si ich. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Za vaše šťastie nie je zodpovedný nikto – len vy samy

Váš partner pocit vášho šťastia samozrejme môže podporiť, no určite zaň nie je zodpovedný. Naše šťastie nezávisí od žiadnej osoby, skutočne šťastnými sa dokážeme spraviť len my samy. Pretože to pravé šťastie vychádza z nášho vnútra a zo spokojnosti so sebou samým.

unsplash.com

#2 Nikdy netolerujte nikoho, kto vás bude ponižovať

Verte tomu, že ak vás niekto poníži raz – či už psychickým vydieraním, scénami, neverou či dokonca fyzickým útokom, kedykoľvek to urobí aj druhýkrát. Takýto človek vám nestojí už ani za jedinú minútu vášho života a čim skôr si to uvedomíte, tým viac si budete v budúcnosti ďakovať.

#3 Láske môžete ísť oproti, no nikdy za ňou neutekajte

V živote každého z nás je veľmi dôležité pochopiť, že je zbytočné strácať svoju energiu snahou zaujať ľudí, ktorí o nás vôbec nestoja. Áno, toto zistenie býva bolestivé, avšak keď ho neprijmete, váš život sa premení na bludný kruh, ktorý vám neprinesie nič dobré.

#4 Nikdy sa kvôli nikomu nemeňte

Je to veľmi jednoduché. Ak niekto chce, aby ste sa zmenili, jednoducho mu s úsmevom na tvári povedzte, že najlepšie bude, ak si nájde niekoho “hotového” – teda niekoho presne podľa svojich predstáv. Vždy buďte samy sebou a naozaj nikdy sa kvôli nikomu nemeňte.

unsplash.com

#5 Ste výnimočnou osobou

Každý z nás je. A práve preto si zaslúžite len a len to najlepšie. Nepoľavujte zo svojich požiadaviek len kvôli strachu, pohodlnosti či zvyku. Nikdy.

Pozri aj: Stačí táto jedna vlastnosť. Z každého muža spraví (takmer) dokonalého partnera

popsugar
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov