Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash

Možno je načase dať si dolu ružové okuliare…

Vašej pozornosti isto neuniklo, že už zajtra tu máme sviatok všetkých zamilovaných. Ako ste na tom vy, čo sa lásky týka? Považujete ju za niečo ideálne a dokonalé, alebo naopak, vidíte aj jej odvrátenú stránku?

Článok pokračuje pod videom ↓

My sa dnes zameriame práve na ňu. Ak teda patríte skôr ku skeptikom a deň sv. Valentína odignorujete, možno vás aspoň “pobavia” tieto fakty, ktoré uverejnil portál StrangeButTru. 

#1 Až 40 % žien by bolo ochotných dať svojmu priateľovi kopačky, ak by sa nepáčil jej najlepším kamarátkam. 

#2 Priemerný muž sa za deň obzrie za 5 ženami, s ktorými by si dokázal predstaviť sex. 

#3 Až 50 % mužov priznalo, že by im nevadilo, keby mala ich priateľka lesbický pomer. 

#4 Ak sa rozvediete kvôli niekomu inému, pravdepodobnosť, že s ním ostanete, je len 10 %. 

#5 Najviac rozchodov sa udeje okolo piateho mesiaca vzťahu. 

pexels.com

#6 Právnici majú s rozvodmi najviac práce v januári – hneď po sviatkoch. Každý počas sviatkov pravdepodobne prehodnocuje, či je so svojím životom spokojný. 

#7 Muži, ktorí na zoznamovacích aplikáciách zverejnia fotky, na ktorých vyzerajú solventne, dostávajú až o 156 % viac správ. 

#8 Ženy majú pri rande naslepo štatisticky najväčší strach z toho, že príde nejaký sériový vrah. Muži majú najväčší strach z toho, že žena, s ktorou sa majú stretnúť, bude tučná. 

#9 Medzi najhoršie veci na mužskom výzore považujú ženy akné, obhryzené nechty, chýbajúci zub, ale aj zápach tela, zápach z úst či “mužské prsia”. 

#10 Keď pozve muž ženu na rande, pri jej rozhodovaní zaváži až na 55 % to, ako muž vyzerá. 38 % dojmu tvorí jeho prejav a len 7 % obsah jeho slov.  

strangebuttru
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov