Foto: Photo by Bianca Salgado from Pexels

Sú viac než nevhodné.

Ak ste single, pravdepodobne by ste vedeli spísať vlastný zoznam hlášok, poznámok a pripomienok, ktoré vám ľudia neustále adresujú. Jeden takýto zoznam vytvoril aj portál Thought Catalog a hovorí o tom, ktoré 4 veci by ste pre Valentínom počúvať naozaj nechceli.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tu sú teda 4 veci, ktoré by ste ľuďom, ktorí sú pred Valentínom single, naozaj nemali hovoriť.

#1 “Vzťahy sa úplne preceňujú!”

Áno, určite je pravdou, že žiaden vzťah nie je dokonalý – rovnako ako nie je dokonalý ani žiaden človek. Na konci dňa sa však aj tak väčšina ľudí túži vrátiť domov, kde na nich niekto bude čakať. A rovnako po tom túži naozaj každý – aj ten, kto takúto vetu vysloví, a aj človek, ktorý je aktuálne single. 

#2 “Celé tajomstvo spočíva v tom, že si musíš vziať svojho najlepšieho priateľa.”

Áno, keď vyslovíte túto vetu, klamať nebudete. Avšak musíte si pripustiť aj to, že takáto vaša dobre mienená rada ani náhodou nie je záchranou, na ktorú niekto čakal celý svoj doterajší život a teraz všetko náhle zmení. Je to jednoducho vec, ktorú každý vie, a nie je potrebné pripomínať ju, môže totiž znieť dosť otravne. 

Photo by Ilyuza Mingazova on Unsplash

#3 “Oh, aj moja neter/môj synovec je single, dám ti číslo?”

Vaša ochota môže vyzerať tak, že si myslíte, že byť single je niečo zlé, alebo že ide o nejaký hriech. Ak sa vás niekto opýta, či náhodou nemáte medzi priateľmi alebo v rodine niekoho, kto by sa k nemu hodil, samozrejme mu pokojne poraďte. Takýmto “dohadzovaniam” sa ale za iných okolností vyhnite. 

#4 “Láska príde vtedy, keď to budeš najmenej čakať.”

A opäť. Ak je niekto práve sám, neznamená to, že je menej inteligentný, a niečo takéto nevie. Navyše, mnoho ľudí je single nie preto, že ich nikto nechce, ale preto, že jednoducho nejaký čas chcú alebo potrebujú byť sami. Je preto na mieste takéto poznámky si odpustiť. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov