Zahľaďte sa na chvíľu na tento obrázok a intuitívne, bez dlhšieho premýšľania odpovedzte na otázku, ktorej z týchto osôb by ste pomohli ako prvej.

Rozhodnutia, ktoré robíme, o nás odhaľujú naozaj veľa – najmä v kontexte stresujúcich situácií, kedy je potrebné prijať nejaké rozhodnutie okamžite. Predstavte si teda, že sa nachádzate v jednej miestnosti s ľuďmi na obrázku. Ktorému z nich by ste pomohli ako prvému?

Článok pokračuje pod videom ↓
brightside.me

#1 Ak ste si vybrali túto starú pani, znamená to, že v sebe máte vrodený zmysel pre morálku a pre úctu k tradíciám a k minulosti. K problémom vždy pristupujete racionálne a nikdy nespravíte nič bez toho, aby ste si to dvakrát premysleli. Nespravodlivosť, ktorá dnes vládne svetu, nesiete len veľmi ťažko.

#2 Táto voľba o vás prezrádza, že ste veľmi citlivý človek, ktorý si už neraz prešiel veľkým sklamaním. Na svet sa však veľakrát aj napriek tomu pozeráte cez ružové okuliare. Vaši priatelia sa vo vašej prítomnosti cítia dobre, pretože vedia, že ste tu vždy pre nich.

#3 Ste životom a dušou každej dobrej oslavy či párty a tieto udalosti naozaj milujete. Nemáte radi, keď máte priveľa pracovných úloh a nikdy nespravíte viac než to, čo je nevyhnutné. Ste však prirodzeným lídrom a ako magnet k sebe priťahujete rovnako silných a charizmatických ľudí.

#4 Ste jednoduchý a optimistický človek, ktorý vidí život vo svetlých farbách a len zriedkavo venuje pozornosť problémom sveta. Ste spoločenský a s inými si vždy ľahko nájdete spoločnú reč. Máte prirodzene zvedavú povahu, a tak vás láka každé dobrodružstvo. Predstava, že by ste mali byť celý deň zavretý medzi štyrmi stenami vás poriadne desí.

Pozri aj: Tento zábavný test vám prezradí niečo o vašej osobnosti. Stačí, ak si vyberiete postavičku, ktorá podľa vás robí najväčšiu chybu

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov