Nájsť ho je ťažké, no nie nemožné.

Vďaka chlapovi, ktorý nie je chlapcom ale mužom budete mať vždy pocit, že ste tou najkrajšou ženou v miestnosti. Nikdy pri ňom nebudete musieť o ničom pochybovať a bude vás podporovať v tom, aby ste si uvedomili svoju vlastnú hodnotu. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom nebude mať v mobile skryté žiadne aplikácie na zoznamovanie sa. V jeho zozname už chýbajú kontakty na jeho známosti na jednu noc, pretože vie, že viac ich už nebude potrebovať. Nepotrebuje žiaden záložný plán pre prípad, že by ste sa rozišli, pretože verí, že spolu budete navždy.

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom vie, že sex do vzťahu neodmysliteľne patrí, no nekladie ho na prvé miesto. Oceňuje vašu inteligenciu, samostatnosť, zmysel pre humor a silnú osobnosť. Miluje s vami tráviť čas a vie, že intimita nie je o tom, koľko oblečenia na seba máte.

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom na vás myslí, aj keď práve nie ste pri ňom. Správa sa ako váš partner aj vtedy, keď práve nie ste v rovnakej miestnosti a preto nemusíte mať obavu o to, čo a s kým práve robí.

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom je hrdý na to, že ste pár a najradšej by to vykričal celému svetu. S hrdosťou jemu vlastnou vás predstavil svojej rodine, svojim priateľom i svojim kolegom.

Foto: Photo by Spencer Selover from Pexels

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom bude odpovedať na všetky vaše otázky bez toho, aby sa snažil zmeniť tému – a to aj keď budú nepríjemné. Radšej vám povie bolestivú pravdu, než by vám mal klamať. Vie, že keď sa raz dôvera vo vzťahu naštrbí, už nikdy nebude taká, ako predtým.

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom má morálku. Neklame vás, nepodvádza a nemanipuluje vami. Vie, že mať v tomto chladnom svete lásku a spriaznenú dušu je tou najväčšou cennosťou, váš vzťah je preňho preto prioritou.

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom pred vami nič neskrýva. Dovolí vám pozrieť sa nielen na jeho pekné stránky, ale aj na tie najtemnejšie zákutia jeho mysle. Dovolí vám uvidieť aj jeho temné stránky, ktoré ho ochraňujú pred zvyškom sveta. Tam vonku môže byť neoblomný a chladný, no pred vami je úprimný a zraniteľný. Dá vám všetko, po čom túžite, pretože vie, že to nezneužijete.

Chlap, ktorý nie je chlapcom ale mužom je niekto, komu môžete dôverovať. Keď sa vo dverách objaví o niekoľko hodín neskôr, ako mal, ani vám nenapadne z niečoho ho upodozrievať. Pri ňom sa nemusíte báť ničoho, pretože viete, že by vás nikdy nezranil. Ani dnes, ani o milión rokov.

Pozri aj: Týchto 16 vecí robí žena, ktorá si vo svojom živote prešla peklom, no vyšla z neho ako víťaz

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov