Foto: Photo by Jordan Benton from Pexels

Povedali ste si už niekedy, že ste stretli tú správnu osobu, no v nesprávny čas?

…alebo že ste našli prácu svojich snov, no v nesprávny čas? Že sa k vám dostala skvelá ponuka na cestovanie, no v nesprávny čas? Zabudli ste však na jednu vec… Že nič také ako “nesprávne načasovanie” neexistuje.

Článok pokračuje pod videom ↓

Je pravda, že niekedy máme pocit, že isté veci ani nemohli byť načasované horšie. Bolo by možno oveľa jednoduchšie stretnúť sa s niekým o dva roky skôr, o rok neskôr či na inom mieste. Vo svete, kde by sme sa mohli vedľa tej osoby každé ráno prebúdzať a každý večer vedľa nej zaspávať. Bolo by dokonalé, keby boli všetky naše osudy zosúladené a dokonale by do seba zapadali. Takto to však nefunguje.

Napriek tomu však nič také ako “zlé načasovanie” neexistuje. Prečo?

Pretože je zázrakom, ktorý nemôžete ignorovať, že z miliárd rokov, ktoré Zem existuje, ste sa tu s tým, po čom túžite najviac, ocitli v rovnaký čas. 

Photo by samer daboul from Pexels

Človek, s ktorým “nemôžete byť”, sa nenarodil na vaše 90. narodeniny. Práca, po ktorej túžite, sa neuvoľnila, keď ste mali 3 roky. Nenarodili ste sa pred 1000 rokmi a ani o ďalších 500. Žijete tu a teraz – zo všetkých storočí, ér, časov, vesmírov a planét ste sa ocitli práve tu. A to je dosť silný dôvod na to, aby ste sa prestali vyhovárať na nezmyselné “zlé načasovanie”.

Keď sa na to pozriete takto, nič nie je až také zlé, ako to na prvý pohľad vyzerá. Keď cítite, že vám je niečo súdené, zrazu sa vám nebude zdať neznesiteľné počkať si na to niekoľko týždňov, mesiacov či hoci aj bolestivých rokov.

Neprestávajte sa preto snažiť, neprestávajte sa podľa toho správať a hlavne – neprestávajte veriť. Všetko, po čom túžite, máte na dosah ruky, pretože načasovanie je správne. A vyhovárať sa na opak je ten najhorší spôsob, ako sa vzdať niečoho, na čom vám naozaj záleží. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov