Foto: Photo by Natália Tresso from Pexels

Tieto veci by nemali ostávať skryté…

Hovorí sa, že náš partner by mal byť zároveň naším najlepším priateľom, a svojmu najlepšiemu priateľovi predsa hovoríme takmer všetko. Ak preto pred svojou polovičkou tajíte týchto 7 vecí, ktoré popísal portál Thought Catalog, nie je to dobré znamenie. 

Článok pokračuje pod videom ↓

O aké veci ide?

#1 Svoje city

Ak niekoho skutočne milujete, nie je tu žiaden priestor na to, aby ste ho nechávali v neistote a hrali s ním rôzne hry. Nie, nikoho to nerobí viac zaujímavým a nie, dokonca ani viac atraktívnym. Jednoducho povedzte, čo cítite. 

#2 Svoju minulosť

Práve ona nás totiž vyformovala v to, čím sme dnes. Nech už ste prežili čokoľvek – aj nech to bolo akokoľvek nepríjemné – ak niekoho skutočne milujete a myslíte to s ním vážne, mal by o tom vedieť. 

#3 Vašu zlú náladu

Niektorí ľudia si myslia, že svoje negatívne pocity by pred svojou polovičkou mali skrývať a vyhýbajú sa spoločný chvíľam, keď majú zlú náladu. Toto však takisto určite nie je správne. Ten druhý je tu predsa aj na to, aby vás podporil, keď to potrebujete najviac. 

Photo by Nik Shuliahin on Unsplash

#4 Svoje predošlé vzťahy

Ak s niekým chcete ostať navždy, nemali by ste mať problém hovoríť s ním o svojich predošlých vzťahoch. Ak o nich bez problémov dokážete hovoriť, znamená to totiž, že ste s nimi už absolútne vyrovnaní. 

#5 Vaše plány a očakávania

Ak s niekým plánujete budúcnosť, pochopiteľne o nej musíte mať podobné predstavy. Zatajovať pred svojou polovičkou nejaké plány by mohlo znamenať to, že on/ona ich súčasťou jednoducho nie je. 

#6 Vaše rodinné drámy

V niektorých rodinách to skutočne nie je ružové. Ak je to komplikované aj v tej vašej, netajte to. Osoba, s ktorou ste vo vzťahu, by sa to aj tak raz dozvedela.

#7 Svoju skutočnú tvár

Mnohí ľudia majú tendenciu na začiatku vzťahu sa pretvarovať a ukazovať tomu druhému len to najlepšie, čo sa v ňom skrýva – alebo aj neskrýva a len to predstierajú. Ak sa však raz dôvera naštrbí a niekto zistí, že ste sa pretvarovali, váš vzťah to môže úplne zničiť. Buďte jednoducho sami sebou. To je najdôležitejšie. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov