Foto: Photo by Joshua Rawson-Harris on Unsplash

Každá búrka, ktorou prejdú, ich posilní.

Život nie je jednoduchý, a keď ním prechádzame, veľakrát narazíme aj na tŕnisté a kľukaté cesty. Vtedy je len na nás, ako sa k tomu postavíme – môžeme sa situácii poddať, alebo s ňou môžeme bojovať a zvíťaziť. Každá silná žena si vyberie vždy tú druhú alternatívu.

Článok pokračuje pod videom ↓

O tom, akými 7 vlastnosťami disponujú tie najsilnejšie ženy, napísal portál I Heart Intelligence. 

#1 Poznajú svoju hodnotu

Každá jedna silná žena vie, aká je jej hodnota, a nedovolí, aby ju niekto (ktokoľvek) podceňoval. Vie, čoho je schopná, s nikým sa neporovnáva, a je si vedomá svojej sily a unikátnosti. 

#2 Verí v seba samú

Vie, že dokáže všetko, čo si zaumieni. Verí v seba samú a nenechá sa nikým a ničím odradiť. Je si totiž istá tým, že keď verí v samú seba, dokáže si splniť každý jeden svoj cieľ či sen. 

#3 Nebojí sa svojich pocitov

Keď sa raduje, dá to najavo, no rovnako sa nebojí prejaviť ani svoje negatívne pocity. Vie totiž, že úplne všetky prirodzene patria k nášmu životu, a ak by sme ich popierali, budeme tým ubližovať len sami sebe. 

Photo by Anastasiia Boivka on Unsplash

#4 Bolesť premieňa na svoju silu

Každú negatívnu skúsenosť, kedy jej niekto ublížil, premenila na akýsi “ochranný štít”, ktorý ju spravil ešte silnejšou. Poučí sa z každého boja a každé jedno zlyhanie len ešte viac vycibrí jej schopnosti. 

#5 Dokáže odpúšťať

Vie, že ani ona sama nie je neomylná – každý jeden z nás robí chyby. Niekto väčšie, niekto menšie. Nie vždy dokáže dať druhú šancu, no je dosť silná na to, aby odpustila naozaj každému a všetko. 

#6 Vždy je úprimná

Klamstvá sa jej hnusia a podľa nej neexistuje nič také ako “milosrdná lož”. Každé klamstvo je len klamstvom, práve preto je vždy úprimná. Vie, že pravda niekedy môže bolieť, no vždy bolí menej ako zavádzanie či ťahanie za nos. 

#7 Nehľadá pozornosť, chce rešpekt

Nepotrebuje na seba upozorňovať a v žiadnom prípade nechce byť stredobodom pozornosti – to vôbec nepotrebuje. Jediné, čo chce, je rešpekt a uznanie, ktoré si zaslúži. Zároveň má dostatok síl na to, aby odišla zo vzťahov, kde sa jej práve rešpektu a uznania nedostáva. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov