Sú čestní, úprimní a úspešní, no v živote im väčšinou chýba jediné. Láska. Prečo je to tak?

Určite ste si už niekedy všimli, že tým najlepším ľuďom sa tá pravá – nefalšovaná a úprimná láska akosi oblúkom vyhýba. Prečo je to ale tak? Na vine môže byť aj týchto 7 dôvodov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Sú nezávislí a najvyššou prioritou sú pre nich ich sny

Nezáleží im na tom, čo si o nich myslia druhí. Majú na práci oveľa dôležitejšie veci, ako napríklad stať sa lepšími ľuďmi. Nezáleží im na tom, čo si o nich druhí ľudia šepkajú za chrbtom, pretože vedia, že aj tak nikdy nenaberú odvahu na to, aby im to povedali priamo do očí.

Dosahovanie ich cieľov a snov je ich prioritou. Preto samozrejme chcú, aby mal rovnakú povahu aj ich partner. Veľmi dobre však vieme, že podobných ľudí je dnes menej ako šafranu…

Láska pre nich nie je prioritou číslo 1

Niektorí ľudia jednoducho nedokážu byť sami. V tom, že si našli partnera, vidia celý zmysel svojho života. Nepotrebujú si budovať kariéru, nepotrebujú cestovať, nepotrebujú nové zážitky. Pre vás však možno láska nie je prioritou číslo 1.

pexels.com

Sú veľmi vyberaví

A vôbec sa zato nehanbia. Niekedy len neveriacky krútia hlavou nad tým, s kým sú ľudia schopní žiť, len aby neboli sami. Oni sa však neboja priznať, že sú naozaj vyberaví a hľadajú si partnera na úrovni. Ak ho nenájdu, nerobí im problém zostať single – zo svojich požiadaviek totiž nikdy neupustia.

Nie sú ochotní tolerovať klamstvá, neúprimnosť a neveru

Nalejme si pohár čistého vína. V koľkých vzťahoch sa vyskytujú tieto problémy? V koľkých vzťahoch sú si ľudia neverní, sú k sebe neúprimní a klamú si do očí? Je to štatisticky uvádzaných 50-60% vzťahov? Porozhliadnuc sa okolo seba, nezdá sa vám, že je to viac? 70, 80, či možno až 90%?

Presne tomuto sa chcú takíto ľudia vyhnúť. Uvedomujú si svoju hodnotu a nepotrebujú, aby ich česť niekto znevažoval. Nakoľko majú voči týmto veciam nulovú toleranciu, radšej ostávajú sami.

Sú zrelší, než iní ľudia

Zatiaľ čo ich rovesníci vymetajú bary a diskotéky, oni si doma v pokoji čítajú nejakú dobrú knihu alebo sú na nejakom kurze, ktorý ich v ich kariére posunie opäť o čosi ďalej. Či už pod vplyvom nejakých tragických udalostí alebo jednoducho vplyvom “genetiky”, dospeli oveľa skôr. A to môže byť pri hľadaní si partnera naozaj veľký problém.

pexels.com

Sú jedineční

Áno, vytŕčajú z davu. Niekedy možno až príliš. Niektorí ich zato nenávidia, pre iných sú zas vzorom. V každom prípade, sú jedineční. Ich jedinečnosť ich definuje, no pravdou je, že nie každému musí takáto silná a výrazná osobnosť vyhovovať.

Nemajú radi veľké egá

Napriek všetkému sú skromní a pokorní. Nemajú radi, keď sa niekto snaží nad niekoho vyvyšovať, no žiaľ vidia, že je to problém mnohých vzťahov. A to určite nie sú ochotní tolerovať.

Pozri aj: 3 znaky, ktoré sú dôkazom toho, že ste v nesprávnom vzťahu s nesprávnou osobou

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov