Dôležité je brať veci s nadhľadom.

Tak, ako napríklad tieto charakteristiky osobností. V učebniciach nájdeme množstvo definícií, poučiek a opisov introvertov, extrovertov, kreatívcov či iných. Niečo presnejšie, ako nasledovné popisy však nájdete sotva. Samozrejme, dôležité je brať ich s nadhľadom 🙂 I keď musíte uznať, že kusisko pravdy v nich je. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Extrovert

Človek, kvôli ktorému majú všetci ľudia v jeho prítomnosti nasadené slúchadlá. Si ten hlučný hulvát, ktorého je celá miestnosť.

Pesimista

Človek, ktorý na správu o prvom človeku na mesiaci reagoval pokrčením pleca a mrzutým konštatovaním: “A aký to už len malo zmysel?”

pexels.com

Ten, ktorý nad všetkým až príliš premýšľa

Človek, ktorý sedí zastrčený v rohu miestnosti, no aj napriek tomu si myslí, že úplne všetci sa mu pozerajú na obrazovku mobilu či notebooku.

Romantik

Absolútne naivný človek, ktorý čaká, že v každej osobe nájde pána Darcyho z Pýchy a predsudku alebo Rose z Titanicu. Budíček!

Kreatívec

Človek, ktorý hovorí: “Som príliš kreatívny na to, aby som vykonával bežnú prácu.” Klame. Pravda je taká, že sa len snaží vyhnúť matematike, ktorá mu nikdy nešla.

pexels.com

Narcista

Človek, ktorý si myslí, že každý sa naňho pozerá a obdivuje ho, dokonca aj svietidlá v miestnosti či semafory.

Pohoďák

Človek, ktorý príde bez hanby do práce v teplákoch a aj napriek opovrhujúcim pohľadom si o sebe stále myslí, že je cool.

Introvert

Človek, od ktorého zaujímavejší je aj ten kameň pohodený na ceste. Horšie to už naozaj nemôže byť.

Realista

Keby boli ľudia Instagramovými filtrami, tento človek by bol možnosť “bez filtra”. Veci vidí také, aké sú, bez štipky kreativity.

pexels.com

Optimista

Človek, ktorý vždy vidí svetlo na konci tunela. A to aj v prípade, že to svetlo patrí vlaku, ktorý ho v tom tuneli o chvíľu zrazí.

Nerd

Človek, o ktorom každý vie, že rád číta, no on má aj tak neprekonateľnú potrebu dať si nápis “Nerd” na tričko či na šálku. Otravné.

Rebel

Človek, ktorý sa pokúša o vyvolanie dojmu anarchistu. Napríklad tým, že zaparkuje tam, kde sa parkovať nesmie. Aké rebelské.

Pozri aj: Ste sarkastickí? Ak áno, môžete sa pochváliť týmito 6 „superschopnosťami“

theearthtribe
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov