Niektorými z nich môžete nádejný vzťah pochovať skôr, než sa vôbec začne.

Prvé rande. Pre niekoho romantická nádej a synonymum nových začiatkov, pre iných zas hotová nočná mora. Nech už patríte do ktorejkoľvek z týchto dvoch skupín, počas prvého rande sa pravdepodobne nikdy nevyhnete akej-takej nervozite. A ako vieme, nervózny človek robí chyby. Nie je však chyba ako chyba – týchto 7 je totiž vo väčšine prípadov naozaj neodpustiteľných a je veľmi pravdepodobné, že ak sa niektorej z nich ako žena dopustíte, žiadne druhé rande už nebude…

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Svadba

Z nejakých viac či menej známych príčin hovoria niektoré ženy o prípadnej svadbe už na prvom rande. Toto však spravte naozaj iba vtedy, ak dotyčného nechcete už nikdy vidieť, no narýchlo vám nenapadá žiaden efektívnejší spôsob, ako ho odplašiť.

pexels.com

#2 Priveľa (zbytočných) rečí o práci

Muža, s ktorým ste na rande samozrejme bude zaujímať, čo robíte, no určite ho nebude zaujímať to, že Janka z vedľajšej kancelárie sa práve rozvádza, pretože manžel jej prišiel na pomer s Jánom z 3. poschodia. Podobným rečiam sa naozaj vyvarujte.

#3 Smartfón prilepený k ruke

Ak sa kontrolovania mailov, Facebooku či Instagramu neviete vzdať ani na ten krátky čas, kedy by ste sa mali naplno venovať svojmu potenciálnemu partnerovi, dobrý dojem to naňho určite neurobí. Práve naopak.

#4 Mĺkvosť

V tomto prípade treba nájsť zlatú strednú cestu. Ak sa vám niekoľko hodín vkuse nezastavia ústa, dotyčného už pravdepodobne neuvidíte, no rovnakou katastrofou preňho bude aj to, ak vás bude musieť “zabávať” on a vy neprídete so žiadnou témou na konverzáciu.

pexels.com

#5 Infantilné správanie

Žena, ktorá príde na prvé rande v tričku Hello Kitty a so svojím spoločníkom sa bude rozprávať hlasom imitujúcim dieťa, veľa záujmu pravdepodobne nevzbudí. Infantilnému správaniu sa teda určite vyvarujte.

#6 Všade samé chyby

Nikto nemá rád ľudí, ktorí sa neustále na všetko sťažujú. Ak teda skritizujete všetko – od správania sa taxikára, cez neochotu čašníka až po jedlo, na atraktivite vám to určite nepridá.

#7 Stíhačka

Rovnako ako ženy, tak aj muži potrebujú mať dostatok osobného priestoru. Ak sa ho preto spýtate, kto je tá žena, s ktorou sa na facebookovej fotke z roku 2012 objíma na pláži, nielenže sa prezradíte, že ste ho stalkovali, ale sa aj poriadne znemožníte.

Stal sa vám niekedy na prvom rande nejaký poriadny trapas? Ak áno, budeme radi, ak sa oň s nami podelíte v komentároch.

Pozri aj: Existujú len 3 typy narcistov. Vieme, ako ich bez problémov odhalíte už na prvom rande

culturehook
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov