Nebude to príjemné zistenie, no je lepšie riešiť to ihneď.

Priznajme si – ľudia veľakrát zotrvávajú vo vzťahu aj vtedy, keď v ňom už ďalej nie sú šťastní. Niekedy je to kvôli pohodliu, inokedy preto, že nechceme zraniť city svojho partnera. Ak vo svojom vzťahu alebo na svojom partnerovi pozorujete týchto 10 signálov, znamená to, že niečo nie je v poriadku…

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak svojho partnera alebo svoj vzťah nájdete aspoň v 3 z týchto 10 znamení, radšej si priznajte, že sa niečo pokazilo a skúste sa o tom porozprávať. Možno sa vám váš vzťah ešte podarí zachrániť…

#1 Pozerá sa doľava, keď s vami hovorí?

Viaceré výskumy totiž potvrdili, že ak sa niekto pri rozhovore s vami pozerá vľavo nahor, klame vám a len premýšľa nad tým, akú ďalšiu lož by vám povedal.

#2 Smerujú špičky jeho nôh k vám?

Aj to, kam v spoločnosti ďalších ľudí smerujú jeho špičky napovedá naozaj veľa. Ak to nie je priamo k vám ale niekam inam, nie je to dobré znamenie.

pexels.com

#3 Je váš sexuálny život biedny?

Aj v tomto prípade je to asi jasné. Ak váš partner nemá nejaké zdravotné problémy, no napriek tomu je váš sexuálny život žalostný, buď ho už priťahuje niekto iný alebo nachádza potešenie v inej posteli.

#4 Správa sa k vám ako k otravnému finančnému poradcovi?

Neberie vám telefón, keď mu voláte, prípadne ak to aj náhodou spraví, je priveľmi strohý a odmeraný? Sú jeho odpovede na vaše správy zrazu iné? Ani to nie je dobrým znamením.

#5 Zvykne vás kamarátsky potľapkať po chrbte?

Medzi partnermi nejde práve o zvyčajné romantické gesto. Ak vás miesto objatia radšej kamarátsky potľapká po chrbte, možno vás berie naozaj viac ako kamarátku a nie ako partnerku.

#6 Je u vás badateľné zrkadlenie?

Partneri, ktorí sú spolu už dlhšiu dobu, sa prirodzene neubránia zrkadleniu. Je to jednoducho prirodzené. Ak teda už nie ste “zosynchronizovaní” a podvedome po sebe neopakujete isté gestá (zdvihnutý prostredník sa neráta) či intonáciu, je to dôkazom toho, že sa navzájom vzďaľujete.

pexels.com

#7 Vyhľadáva konflikty?

Ak máte pocit, že váš partner v poslednom období vyslovene vyhľadáva konflikty alebo naschvál robí veci, o ktorých vie, že vás naozaj vytáčajú, zvážte aj alternatívu, či to nerobí naschvál. Veľa ľudí totiž nemá dostatok guráže a odvahy na to, aby rozchod iniciovali, preto sa snažia toto rozhodnutie “podsunúť”” svojim partnerom.

#8 Zmenil svoje písmo?

V dnešnej dobe, kedy už pomaly zabúdame na písanie ceruzkou či perom je to už síce ťažko odpozorovateľné, no zaujímavým zistením je, že ak vás váš partner už nemiluje, pri písaní slova “láska” by bolo posledné písmeno, teda “a”, menšie, takmer stratené – rovnako ako vaša láska. Zmena nastáva v mnohých prípadoch aj v písaní vášho mena – partner, ktorý nemiluje úprimne, by napísal vaše meno menším písmom, ako predtým.

#9  Zmenil svoj vzhľad?

Váš vzťah chladne, no on sa o svoj vzhľad či o svoju postavu zaujíma viac, než kedykoľvek predtým? Vašu pozornosť sa pravdepodobne upútať nesnaží…

pexels.com

#10 Bavíte sa spolu o budúcnosti?

Zamrzne mu úsmev na tvári, keď spomeniete čokoľvek, čo by sa týkalo vašej spoločnej budúcnosti? Ak áno, určite vám nemusíme hovoriť, že to nie je dobrým znamením…

Pozri aj: Toto je 8 kritérií, podľa ktorých muži posudzujú ženskú krásu

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov