Foto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

O delení osobnosti podľa Myers-Briggsovej ste už určite počuli.

Typológia osobnosti podľa Myers-Briggsovej určí, akým typom osobnosti zo 16 definovaných disponujete vy. Stanovuje sa to na základe rozsiahleho testu, no každá z osobností je presne popísaná. Jednou z nich je typ osobnosti “INFJ”, ktorý v teste vyjde len minimu ľudí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Definuje vás týchto 10+ vlastností, ktoré popísal portál Your Tango? Ak áno, zrejme ste práve týmto typom osobnosti. 

#1 Kreativita. Ľudia s typom osobnosti INFJ sú veľmi tvoriví a oplývajú obrovským množstvom nápadov, ktoré následne aj veľmi radi realizujú. 

#2 Majú radi hlboké konverzácie. Plytké small talky ich vyčerpávajú, no hlboké konverzácie doslova milujú. Vyberajú si preto spoločnosť takých ľudí, ktorí ich dokážu inšpirovať 

#3 Majú skvelú intuíciu. Vedia, kedy niečo spraviť, kedy niekam ísť alebo kedy je to správne načasovanie podniknúť nejaký krok. Majú jednoducho dokonalú intuíciu. 

#4 Tvrdo pracujú. Ich disciplína je aj v pracovnej oblasti naozaj výnimočná. Vedia, čo chcú dosiahnuť, a idú si za tým. 

#5 Nechýba im motivácia. Vždy sa dokážu poriadne namotivovať – práve to ich ženie neustále vpred ako v pracovnom, tak aj v ich súkromnom živote. 

#6 Problémy berú ako výzvu. Sú skvelí v riešení problémov, a keď k nejakému príde, nestrkajú hlavu do piesku, práve naopak. 

Photo by Jackson David from Pexels

#7 Disponujú veľkou emočnou inteligenciou. Záleží im na pocitoch druhých ľudí a nie sú k nim ľahostajní. Svojim blízkym radi podajú pomocnú ruku. 

#8 Neboja sa zmien. Sú veľmi adaptabilní a nerobí im problém prispôsobiť sa novým situáciám – berú to ako výzvu.

#9 Sú empatickí. Nikoho nesúdia a dokážu sa vžiť do situácie druhých. Pre každého majú pochopenie – to, ktoré v dnešnej dobe toľkým chýba. 

#10 Všetko analyzujú. Predtým, ako urobia nejaké dôležité rozhodnutie, musia ho dokonale zanalyzovať. Premýšľajú radi a veľa – i keď je pravdou, že niekedy až príliš. 

#11 Berú všetko alebo nič. Pokiaľ niečo chcú, idú si preto bez kompromisov. Berú všetko alebo nič a nemajú v obľube slová ako “možno” či “uvidíme”. 

#12 Majú radi samotu. Neboja sa jej, práve naopak. Dokážu si ju naplno užiť, nachádzajú v nej odpočinok a pokoj, ktoré im pomáhajú zregenerovať sa. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov