Foto: Photo by Edgar Colomba from Pexels

Dnes prechádza Mesiac do fázy nov.

Nielen spln, ale aj nov Mesiaca má na jednotlivé astrologické znamenia veľmi významný vplyv. Chcete vedieť, či sa ten dnešný týka aj vás? Ak patríte medzi jedno z týchto 3 astrologických znamení, určite áno. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Bustle.

#1 Baran

Vo všeobecnosti ste znamením, ktoré má veľmi nespútaného ducha, počas tohto novu ale zatúžite po ešte väčšej slobode. Ponorte sa počas tohto víkendu do svojho vnútra – a to napriek tomu, aký máte nabitý program. Veľmi veľa vám môže dať aj meditácia a ponorenie sa do vašej vlastnej mysle. Musíte sa však oprostiť od strachu z neznámeho.  

#2 Lev

V posledných dňoch vás možno trochu trápilo, že ste sa necítili byť až takí spoločenskí, ako vždy – a kvôli tomu ste boli nesvoji. Bolo to však spôsobené práve preto, aby ste sa ponorili do svojich myšlienok a prehodnotili vaše súčasné vzťahy. Ak vám niektoré viac berú ako dávajú, teraz je ten správny čas ukončiť ich, a začať s čistým štítom. Ak cítite, že vám niečo nevyhovuje, teraz v sebe máte dosť síl na to, aby ste si určili potrebné hranice. 

Photo by Edgar Colomba from Pexels

#3 Strelec

Tento nov je pre vás skvelou príležitosťou na nový emocionálny štart. V posledných dňoch ste možno cítili potrebu prezerať si staré fotografie, počúvať staré piesne či spomínať na ľudí, s ktorými aktuálne nie ste v kontakte. Bolo to práve preto, aby vás to inšpirovalo k tomu odpustiť im, alebo ich znovu osloviť. Len uzavretím minulosti totiž môžete začať novú kapitolu. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov