Foto: Photo by Charry Jin from Pexels

Hovorí sa, že zmýšľanie mužov a žien je úplne iné.

Určite na tom bude veľký kus pravdy, avšak pravdou je aj to, že obe pohlavia majú množstvo vecí spoločných. Tak, ako komplimenty milujú ženy, rovnako ich milujú aj muži. Ak si preto chcete získať jeho srdce, nasledovnými frázami by ste šetriť určite nemali. Podelil sa o ne portál The minds journal

Článok pokračuje pod videom ↓

Samozrejme však treba hneď v úvode uviesť, že komplimenty by sme mali používať iba vtedy, ak sú pravdivé a myslíme ich naozaj úprimne. Len tak nimi môžeme svoj vzťah skvalitniť. 

Ktoré vety teda muži milujú? Podelila sa o ne vzťahová koučka Amy North.

#1 “Môžeš mi spraviť láskavosť?”

Nie je žiadnym tajomstvom, že muž sa pri žene potrebuje cítiť ako “pravý muž”, na ktorého sa môže vždy spoľahnúť. Ak ho preto požiadate o nejakú láskavosť, hoci len o úplnú drobnosť, pocit, že vám mohol byť nápomocný, puto medzi vami len a len upevní. 

#2 “Milujem tvoj štýl.”

To, že ženy chcú vyzerať dobre, je každému jasné. Myslíte si však, že muži to majú inak? Ani náhodou. Síce to možno dávajú najavo menej a určite o tom menej hovoria, no aj muži sa chcú ženám páčiť a chcú vyzerať atraktívne. Ak ich preto pochválite, určite tým získate bod k dobru. Veľakrát pritom stačí pochváliť len úplnú maličkosť, ako napríklad nový kabát, účes či topánky. 

#3 “Páči sa mi na tebe, že si taký pracovitý/talentovaný…”

Každý by chcel mať prácu, ktorá by ho bavila a v ktorej bude úspešný. Ak ju muž má, neváhajte ho pochváliť za akýkoľvek úspech, ktorý v nej dosiahne alebo za to, ako sa snaží či aký je talentovaný. Bude tak mať istotu, že ho podporujete aj v pracovnej oblasti. 

Photo by Radu Florin from Pexels

#4 “Si naozaj veľmi múdry/šikovný/inteligentný…”

Komu by sa takýto kompliment nepočúval dobre? Ak vám váš muž hovorí o niečom, čo ho baví, dajte najavo svoj záujem počúvaním, ideálne aj kladením ďalších otázok. Neuveriteľne naňho zapôsobí, keď vám bude môcť ukázať, aký je šikovný či inteligentný. 

#5 “Podporím ťa.”

Nech už má muž akékoľvek sny, ciele či ambície, chcel by pri sebe mať ženu, ktorá by ho v nich podporila. Ak sa ňou stanete práve vy a budete ho inšpirovať k tomu, aby bol lepším človekom a budete ho vo všetkom podporovať, jeho srdce bude navždy vaše. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov