Photo by Mantas Hesthaven on Unsplash

Muž rozchod takmer vždy oľutuje.

Vo väčšine prípadov platí, že ženy premýšľajú nad rozchodmi veľmi dlho, a keď sa preň už rozhodnú, je to navždy. Naopak, muži konajú v tomto prípade veľakrát impulzívne a bez rozmyslu – práve to je dôvodom toho, prečo drvivá väčšina mužov rozchod oľutuje, a ku svojim partnerkám sa chcú čoskoro vrátiť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako dlho to asi trvá, popísal portál Your Tango. 

Odpoveď sa, samozrejme, líši od muža k mužovi, no vo väčšine prípadov ide o dobu 4-6 týždňov. Po ich uplynutí sa vás váš expartner zrejme bude snažiť kontaktovať a bude chcieť, aby ste sa pokúsili o obnovu vášho vzťahu. 

To, ako sa rozhodnete, bude len na vás. Ak uznáte, že vášmu vzťahu chcete dať druhú šancu, samozrejme na to máte právo, no rovnako tak máte právo na to, aby ste takúto “ponuku” odmietli.

V žiadnom prípade však nečakajte na to, že sa to stane, alebo sa nesnažte jeho pozornosť si “vynútiť”. Je pochopiteľné, že vám je teraz ťažko, no napriek tomu sa snažte žiť svoj život naplno. Čo teda môžete počas tohto obdobia robiť?

#1 Zažiarte

Uvažovali ste už dlhší čas nad inou farbou vlasov či nad nejakým výraznejším líčením? Teraz je ten správny čas “zažiariť”. 

#2 Uspejte v práci

Sústrediť svoje myšlienky na prácu určite nie je jednoduché, no zvládnete to. Navyše vám to pomôže odreagovať sa a pracovný úspech vám bude “chutiť” viac, než kedykoľvek predtým.

Photo by Vlada Karpovich from Pexels

#3 Nebráňte sa spoznávaniu nových ľudí

Rozišli ste sa, takže aktuálne ste single. Ak vás niekto zaujme, nebráňte sa tomu. Nebudete predsa naveky čakať, či sa vám váš ex ozve alebo nie. 

#4 Prerušte s ním všetky kontakty

Ak si budete písať každý deň, určite si neuvedomí, ako mu chýbate. V deň, kedy sa rozídete, jednoducho prerušte všetky kontakty. 

#5 Dajte tomu čas

Nech to znie ako to najväčšie klišé, no je to pravda – čo sa má stať, to sa stane. A stane sa to presne vtedy, keď sa to stať má. Ak ste si s vaším ex súdení, zrejme sa do spomínaných 6 týždňov naozaj ozve. Ak na vás však niekde čaká niekto oveľa lepší, musíte to nechať ísť a veriť načasovaniu vášho života. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov