Foto: Photo by Walid Riachy from Pexels

Ak má vaša polovička nasledovné vlastnosti, zbystrite pozornosť.

Hovorí sa, že niektorí ľudia majú k nevere jednoducho väčšie sklony než iní. Ako to však zistiť? Na základe výskumov sa vedcom podarilo zistiť, pri akých partneroch by ste mali zvýšiť svoju pozornosť. Ak totiž niekto disponuje nasledovnými vlastnosťami, je pravdepodobné, že patrí k 50 % ľuďom, ktorí svojich partnerov podvádzajú.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál spring.org uverejnil zaujímavú štúdiu, ktorej výsledky vás možno prekvapia. Vedcom sa totiž podarilo dokázať, že ľudia, ktorí podvádzajú v práci (teda ju napr. vykonávajú nepoctivo alebo klamú kolegov či nadriadených), sa dopúšťajú nevery až 2x častejšie ako “poctivci”.

Dokázať sa však podarilo aj to, že rizikovým faktorom je aj skutočnosť, či sa váš partner už niekedy nevery dopustil alebo nie. 

Photo by rawpixel.com from Pexels

Podľa výsledkov štúdie by ste si však mali dať pozor aj na mužov, ktorí sú impulzívni a majú radi risk a na ženy, ktoré sú aktuálne so svojím vzťahom nespokojné. 

Pri oboch pohlaviach sa tiež potvrdilo, že častejšie podvádzajú extroverti. Vedci to však nepripisujú ani tak ich povahe, ako skôr faktu, že sú obklopení viacerými ľuďmi, a tým sa im otvára aj viac možností. 

spring
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov