Autor fotky: Edward Eyer na Pexels

Je to ten pravý? Zistíte to podľa tohto znamenia.

Každý túži nájsť lásku svojho života, len málokomu sa to však naozaj podarí. Ako ale zistiť, či sa to podarilo vám? Odpoveď nájdete podľa tohto jednoduchého znamenia. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako píše aj portál Thought Catalog, ak je to ten pravý/tá pravá, nad vašimi zlyhaniami či pochybnosťami sa nebude pozastavovať a bude vám oporou. 

Vaša spriaznená duša nikdy nepovie, že ju milujete “až príliš”. Všetky prejavy vašej lásky sa jej budú zdať prirodzené, ba čo viac, privíta ich. Bude sa tešiť, že s ňou chcete tráviť toľko času a do vzťahu bude investovať presne toľko času a energie, čo vy. 

Vaša spriaznená duša nikdy nepovie, že máte priveľa pochybností. Pochopí ich pôvod a miesto urazených či podráždených odpovedí vám bude oporou. 

Vaša spriaznená duša tu pre vás bude vždy, keď vám bude ťažko na duši. Nebude utekať hneď, ako vám zmizne úsmev z tváre, pretože vie, že aj takéto dni sú prirodzené. Nenechá vás samých, keď vám bude najťažšie – práve naopak. V tých najťažších dňoch pocítite jej podporu najviac. 

Autor fotky: Maksim Goncharenok na Pexels

Vaša spriaznená duša vás bude milovať vždy a za každých okolností – nielen s bezchybným makeupom či dokonalým outfitom. Pochváli vás aj vtedy, keď by ste to vy sami nespravili. 

Vaša spriaznená duša nebude súdiť vaše šialenstvo. Bude milovať vaše hlúpe vtipy a najviac budete milovať tie momenty, keď sa na nich zasmejete spoločne. Navyše vás vždy dokáže rozosmiať tak, ako nikto iný. 

Vašej spriaznenej duši nikdy nebude vadiť, ak budete potrebovať ubezpečiť o tom, že vo vašom vzťahu je všetko v poriadku. Pochopí, že ste si mohli prejsť niečím bolestivým, a jej prioritou bude poskytnúť vám bezpečie a istotu. 

Vaša spriaznená duša bude hrdá na to, že o vás bude môcť hovoriť ako o svojej polovičke. Bude na vás zbožňovať úplne všetko – dokonca aj veci, ktoré vy považujete za svoje slabosti. 

Vaša spriaznená duša vám neublíži, neoklame vás, neopustí vás. Bude s vami chcieť stráviť zvyšok svojho života – rovnako ako vy s ňou. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov