“Som tvrdá, som ambiciózna a presne viem, čo chcem. Ak to zo mňa robí beštiu, tak prosím.” - Madonna

Samostatná, ambiciózna a chytrá. Pre niektorých hotová pohroma a hrozba, pre iných bohyňa. Presne taká je totiž každá silná žena. Okrem mnohých iných vecí sa od ostatných žien líši aj tým, že z týchto 10 vecí si ťažkú hlavu naozaj nerobí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Módne trendy

Módu môže milovať, no určite sa neriadi tým, čo je práve “in” na Instagrame či na módnych blogoch. Má svoj vlastný štýl, ktorý robí zo ženy dámu.

#2 Jej “ex”

Vie, že boli súčasťou jej života, no svoje predošlé vzťahy považuje za uzavretú kapitolu. Má v sebe dosť sily na to, aby za nimi dokázala spraviť hrubú čiaru.

#3 Zastarané názory

Je rok 2017, nie 1917. Vie, že kedykoľvek a kdekoľvek má právo vyjadriť svoj názor. Zásady ako “hlavne splynúť s davom” či “hlavne so všetkým súhlasiť” považuje za absolútne nezmyselné.

pexels.com

#4 Toxické vzťahy

Nepotrebuje sa pretvarovať a hrať sa na to, že “stále svieti slniečko a všade rastú kvetinky”. Silná žena vie, že niektorí ľudia sú aj zlí. Veľmi zlí. Ak jej niekto ubližuje, využíva ju alebo jej odsáva všetku energiu, vzťah s ním jednoducho ukončí.

#5 Omyly

Svoje chyby a omyly si dokáže bez problémov priznať. Samozrejme, že niektoré ju mrzia, no neberie ich ako záťaž, ale ako nesmierne cennú životnú lekciu. Vie, že sú neoddeliteľnou súčasťou života.

#6 Facebook, Instagram, Snapchat…

…a tak ďalej. Sociálne siete vo svojej podstate nie sú zlé. Treba však vedieť, ako ich používať, aby boli nástrojom pre ľudí, a nie aby sme sa ich nástrojmi stali my. Silná žena nepotrebuje mať ani stovky lajkov, ani stovky priateľov. Jej hodnoty sú jednoducho iné.

pexels.com

#7 Dokonalá postava

V prvom rade vie, že dokonalé nie je nič. O svoje telo a o svoje zdravie sa stará, no robí to preto, aby sa cítila dobre a aby sa páčila sama sebe, nie vyššie spomínanej #insta komunite.

#8 Názory iných

Tak, ako aj všetky predošlé veci z tohto zoznamu, názory iných sú jej absolútne ukradnuté. Má svoje vlastné a riadi sa nimi. Vie, že so svojimi myšlienkami bude žiť celý život, zatiaľ čo iní ľudia sa v jej živote menia. Prispôsobovať sa ich názorom a presvedčeniam by bol naozaj nezmysel.

Pozri aj: Toto je 9 vecí, ktoré budete o 10 rokov určite ľutovať

powerofpositivity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov