Zdanie vás možno neklame…

S kolegami či spolužiakmi trávime veľakrát podstatne viac času, než s vlastnou rodinou. O to nepríjemnejšie je, ak cítite, že to medzi vami poriadne škrípe. Je to však len zdanie alebo sa u vás naozaj naplno prejavila ponorková choroba? Ak je vám týchto 8 znamení známych, zdanie vás pravdepodobne neklame a dotyčný vás naozaj…nenávidí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Ignoruje vás

Ide o dosť jasné znamenie toho, že práve sympatie k vám dotyčná osoba určite neprechováva. Pochodili ste však ešte relatívne dobre – vždy je lepšia ignorácia, než hlúpe či neprimerané poznámky na vašu adresu.

#2 Klebetí o vás

Možno ste sa o sebe od iných ľudí dozvedeli veci, ktoré ste ani vy nevedeli. Zároveň ste sa však dozvedeli aj to, kto je pôvodcom týchto “zaručene pravdivých” informácií. Ak však človek dokáže klesnúť až na takúto úroveň, naozaj vám nemusí byť ľúto, že vás nemá rád.

pexels.com

#3 Reč tela

Niekedy povie ešte viac, než samotné slová. Ak pri vás dotyčný prekrúca očami, má vo vašej prítomnosti prekrížené ruky alebo sa ani raz neusmeje, je to jasné.

#4 Nedôveruje vám

Možno sa tvári “priateľsky”, no vidíte, že vám nedôveruje. Nezverí vám žiadnu dôležitú úlohu a aj keď vás náhodou o niečo poprosí, všetko po vás skontroluje ešte niekoľkokrát. Samozrejme, o to väčšiu radosť mu urobí, ak zistí, že ste sa dopustili nejakej chyby.

#5 Spôsob komunikácie

Ak vám na vaše otázky odpovedá jednoslovne a napriek vašej snahe o komunikáciu ju on vôbec nerozvíja, je to ďalším jasným signálom toho, že najradšej by bol, ak by ste sa vzdialili. Pokojne tak urobte, nepotrebujete sa predsa baviť s niekým, kto komunikuje ako náladový teenager.

Unsplash.com/Meireles Neto

#6 Dokazovanie si sily

Neustále musí povedať či urobiť niečo, čím sa každému snaží dokázať, že je vo všetkom oveľa lepší ako vy. A ak sa mu to nepodarí, vie byť naozaj poriadne podráždený.

#7 Inštinkt

Niekedy nepotrebujete zoznam znamení, ktoré sú dôkazom toho, že vás niekto naozaj nemusí. Napriek tomu, že sa možno tvári priateľsky, váš inštinkt a vaša intuícia vám hovoria niečo úplne iné. Dôverujte im a zariaďte sa podľa toho – určite nebudete ľutovať.

Pozri aj: 12 fráz, ktorými s ľahkosťou vyriešite akýkoľvek konflikt

indy100
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov