Činy sú dôležitejšie, než samotné slová…

Niektorí ľudia sa občas posťažujú na to, že im ich partner nehovorí vety ako “Ľúbim ťa” či “Milujem ťa” dostatočne často. Samozrejme, počuť to je vždy príjemné, no pravda je taká, že oveľa dôležitejšie sú vždy činy, než samotné slová. Slová môžu veľakrát aj klamať, zamerajte sa preto na to, čo pre vás váš partner robí. Ak je to totiž niečo z nasledovných 10 vecí, znamená to oveľa viac, než by vám mal niekoľkokrát denne opakovať, že vás miluje. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Je spontánny

Ak sa pri vás vaša polovička cíti uvoľnene a je pri vás spontánna, nemáte najmenší dôvod o jej citoch pochybovať. Rutina je jedným z najväčších nepriateľov každého vzťahu, snažte sa ho preto aj vy vždy oživiť nejakým spontánnym výletom, akciou, alebo sa hoci spoločne zapíšte na nejaký kurz – možností je naozaj veľa.

#2 Dokáže vás naozaj prekvapiť

…aj na úkor toho, že on sám/ona sama bude možno trochu “trpieť”. Hovoríme o situáciách, kedy vám váš partner napríklad kúpi 2 lístky na koncert kapely, ktorú príliš nemusí a ponúkne sa, že pôjde s vami. Alebo o situácii, kedy vám vaša partnerka kúpi 2 lístky na zápas, ktorý ste tak veľmi chceli vidieť naživo, aj keď viete, že nie je práve fanúšičkou športu. Samozrejme to nie je o tom, že vás musí sprevádzať pri všetkom, čo ho/ju až tak nebaví, no z času na čas sa jeden z dvojice dobrovoľne a rád “obetuje”.

unsplash.com

#3 Posiela vám milé správy

Vôbec nemusí ísť o “slohovú prácu”, úplne postačí aj zopár kreatívnych, niekedy možno bláznivých, no vždy milujúcich slov. Vedieť, že na vás myslí, aj keď máte obaja práve ťažký deň, je naozaj na nezaplatenie.

#4 Vždy vás nečakane objíme alebo pobozká

Možno k vám príde, keď práve pripravujete večeru, len aby vás pobozkal. Možno si k vám prisadne pri pozeraní televízie, len aby vás objala a pritúlila s k vám. Presne tieto nečakané, no krásne a spontánne prejavy lásky sú tie najcennejšie.

#5 Oblečie si niečo, o čom vie, že sa vám páči

Ona môže zvoliť tie čierne šaty, v ktorých vyzerá tak sexy, zatiaľ čo on si môže vybrať tú košeľu, v ktorej vyzerá tak dobre, že ona z neho nevie odtrhnúť zrak. Obaja to pritom spravia preto, aby sa tomu druhému páčili a aby mu/jej urobili radosť.

Unsplash.com / Marcelo Matarazzo

#6 Necháva vám zaľúbené odkazy

Môže vám vložiť nejaký odkaz do vrecka a vy si ho nájdete až v práci, alebo vám ho môže nechať na kuchynskom stole, keď už spí a vie, že z práce prídete neskoro. Všetko však svedčí o jedinom: úprimne vás miluje a nedokáže na vás prestať myslieť.

#7 Pripraví vám vaše obľúbené jedlo

Vôbec nemusíte byť adeptom na víťaza nejakej kuchárskej show, ide o tú snahu, ktorú vynaložíte len preto, aby ste svojho partnera potešili. Nie nadarmo sa predsa hovorí, že láska ide cez žalúdok!

Pozri aj: Takéto ženy majú muži najradšej. Týchto 20 kvalít si zamiluje každý chlap

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov