Foto: Photo on Unsplash by Alexandra Kirr

Sarkastické dievča nie je pre každého…

Jej povahu a jej typ zmyslu pre humor nedokáže pochopiť a prijať každý. O to viac si však váži ľudí, ktorí ju akceptujú takou, aká je. No pozor, predtým, ako s ňou začnete randiť, by ste mali vedieť týchto 5 dôležitých vecí.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Potrebuje muža, ktorý jej sarkazmus pochopí

Určite vám nebude zakaždým vysvetľovať, kedy niečo myslela vážne a kedy to bola len sarkastická poznámka. Ideálny partner je pre ňu ten, ktorý bude rovnako sarkastický.

pexels.com

#2 Sarkazmus nie je to isté, čo drzosť

…aj keď si to mnohí ľudia myslia a ospravedlňujú sa tým. Drzosť je hlúpa a povrchná, sarkazmus je rafinovaný a vtipný. A hlavne, sarkastický človek nikdy nikoho neuráža bezdôvodne. Ak mu ten dôvod dáte, samozrejme musíte niesť následky.

#3 Sarkastické dievčatá sú veľmi chytré

A dokazujú to viaceré štúdie. Sarkazmu rozumejú (a vedia ho používať) len naozaj chytrí ľudia. Sarkastické dievča tak vie dokonale čítať reč tela a to, čo si naozaj myslíte, zistí už len z vašej intonácie.

#4 Sarkazmus použije, len keď vás má naozaj rada

Ak ste ju práve poriadne nenaštvali a ona použila sarkazmus, znamená to, že si vás naozaj obľúbila. Je to niečo podobné, ako keď malý chlapec ťahá za vrkoče dievča, ktoré sa mu páči.

pexels.com

#5 Sarkazmus jej pomáha vyrovnať sa s hlúpymi ľuďmi

Nebudeme si klamať, nie každý človek, ktorého stretnete, prekvitá inteligenciou. Sarkastické dievča to vie a preto sarkazmus používa, aby ju pred hlúpymi ľuďmi ochránil. I keď, nie vždy to pochopia…

Pozri aj: Cítite sa vo svojom vzťahu neisto? Týchto 5 rád vaše pochybnosti odstráni

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov