Veríte v existenciu duchov?

Táto žena v nich totiž nielenže verí, ale tvrdí, že s duchmi máva aj sex. Áno, čítate dobre. Volá sa Amethyst Realm a má 27 rokov. Táto bizarná aktivita sa jej zapáčila natoľko, že sa už údajne nikdy neplánuje vrátiť k „obyčajnému“ milovaniu sa s mužmi.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pre Amethyst z anglického Bristolu nie je sex s duchmi žiadna novinka. Praktizuje ho už 12 rokov a za ten čas mala sex údajne až s 20 duchmi. Údajne je to dokonca lepšie, ako milovanie s mužmi. Jej životný štýl zaujal ľudí natoľko, že sa rozhodla vystúpiť v programe ITV This Morning a so svojimi skúsenosťami sa podelila s divákmi.

Prvý sex s duchom zažila Realm, keď sa s vtedajším snúbencom presťahovali do novej domácnosti. Tvrdí, že krátko po nasťahovaní začala pociťovať prítomnosť niečoho zvláštneho. V relácii ITV This Morning sa Amethyst vyjadrila nasledovne: „Najprv som pociťovala len príval energie, až neskôr som ich cítila aj fyzicky. Neskôr som cítila dotyk na stehnách a mala som pocit, ako keby mi niekto dýchal na krk. Mala som sex s duchom, no cítila som sa bezpečne. Je ťažké vysvetliť to. Máte pocit tiaže a beztiaže zároveň, dýchate, no dusíte sa, cítite tú energiu.“ Nuž, niekto sa z ducha vyľaká na smrť, niekto sa s ním pomiluje.

A čo na to jej snúbenec? Amethyst tvrdí, že aférka s duchom trvala celé tri roky, kým si to vôbec všimol. Údajne prišiel domov z práce skôr ako zvyčajne a v okne si všimol tieň mužskej postavy. Tak ju pristihol pri čine a to, čo jeho budúca manželka robila, sa mu očividne nepozdávalo tak, ako jej.

pixabay.com

Od tej doby mala pomer údajne až s 20 duchmi, pričom niektorí ju vyhľadali, iných podľa jej slov zviedla sama. Zapáčilo sa jej to do takej miery, že ku vzťahom so skutočnými mužmi sa jej už vrátiť nechce. Keď sa jej moderátor opýtal na rodinu, priznala sa, že nad tým už uvažovala a v budúcnosti sa možno pokúsi s duchom aj otehotnieť. Mysleli ste si, že to nie je možné? Amethyst má iný názor: „Urobila som si nejaký ten výskum a zistila som, že je možné mať dieťa s duchom, ľudia však nevedia, ako ho vynosiť.“

Aj keď nejde o tehotenstvo s duchom v pravom zmysle slova, existuje niečo ako „pseudotehotenstvo“, kedy je žena presvedčená o tom, že je tehotná, aj keď to nie je pravda. Nejde však o paranormálny jav, ale o psychiatrické ochorenie alebo o poškodenie reprodukčného ústrojenstva, ktoré je sprevádzané príznakmi podobnými tehotenstvu.

pexels.com

Zrejme ste si pomysleli, že Amethyst patrí práve medzi tieto psychiatrické prípady. Nie je však jediná. Výskumu existencie duchov sa venujú celé skupiny ľudí a pomer s duchom priznal napríklad aj spevák Bobby Brown či známa Kesha. Odborníčka na duchov Alexandra Holzer tvrdí, že niektorí ľudia pociťujú na tele tlak a dokonca aj penetráciu. Duchovia však nevyžarujú telesné teplo, v ich prítomnosti sa teda miestnosť skôr ochladí.

Psychológovia a psychiatri sa však zhodujú na tom, že vo väčšine prípadov ide zrejme o halucinácie alebo spánkovú paralýzu. Amethyst však trvá na svojom a dúfa, že sa jej podarí nájsť perfektného dušieho partnera, s ktorým by mohla šťastne stráviť zvyšok svojho života. Ako asi bude vyzerať ich domácnosť?

Pozri aj: Svet je zmätený: Žena tvrdí, že v noci ju chodí budiť duch. Dokazovať to má toto video

all-that-is-interesting
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov