V obľúbenej kulinárskej šou často dochádza k intrigám a výčitkám, pričom sa pre ne zvyknú rozhádať nielen súťažiaci, ale aj diváci. Ani tentoraz to nebude inak.
V minulosti sme vás informovali o výčitke, ktorá sa často opakuje v šou Bez servítky. Súťažiaci totiž mnohokrát hľadajú všetko, čo by mohli skritizovať, od kúpeného lístkového cesta cez použitie vegety a bujónu, až po nedostatok soli či cukru. Tentoraz sa v šou objavila podobná bizarná výčitka, pre ktorú diváci len nechápavo krútili hlavou.
Kauza „chlieb“
Linda si ako predjedlo pripravila chlieb s pestom. Keďže sa často v šou ozýva výčitka, že súťažiaci použili na predjedlo kupovaný chlieb, Linda sa jej rozhodla vyhnúť a svojim hosťom naservírovala domáci chlieb. Ten však nerobila ona sama, ale piekla ho jej mama.
„Moja mamina ho robila, pretože ona robí kváskové chleby,“ priznala hostiteľka.
„Ideš do súťaže o dvetisíc eur s chlebom tvojej mamky?“ zareagoval hneď jeden z jej súperov. Zdá sa tak, že či už je chlieb kupovaný, alebo ho pripravoval niekto iný, nie je v tom rozdiel, aspoň teda, čo sa týka súťažiacich.
Reakcia divákov
Táto dilema, samozrejme, neostala len v šou, ale dostala sa aj do komentárovej sekcie na sociálnej sieti. Ľudia sa totiž tiež rozhodli vyjadriť svoj názor na chlieb, ktorý piekla Lindina mama.
„Nezastávam sa jej, ale keď urobí jej mama chlieb, zle je, keby ho kúpila, zle by bolo,“ reagovala diváčka, upozorňujúc na to, že v tejto šou je niektorým súťažiacim ťažko vyhovieť, nech robíte čokoľvek.
Na jej slová zareagoval hneď ďalší divák. Jeho argument znel: „V súťaži je ona, nie mama. Teda, dobre by bolo, keby ho upiekla ona.“ Vzápätí ho upozornili ďalší diváci s tým, že mu pripomenuli, že súťažiaci majú istý časový limit, a tak by Linda nemala šancu napiecť chlieb sama.
Ďalšia diváčka sa rozhodla venovať odkaz réžii Bez servítky a požiadala ich, aby upresnili pravidlá. „A má tá hra nejaké podmienky/pravidlá? Čo sa môže kúpiť, čo sa môže uvariť, s čím môže pomôcť niekto iný? Aby to bolo jasné pre účastníkov hry pri bodovaní aj pre diskutujúcich divákov,“ napísala.
„Každý zo súťažiacich by mal vedieť upiecť chlieb, bagetu. To by sa tam potom nehlásili „odborníci“ na gastro, ale čo by sme pozerali. Každý, čo ju tam kritizuje, by to mal vedieť a ukázať. Tak som zvedavá,“ zareagovala ďalšia diváčka.
Problém za tunelom Višňové: Vodiči neodbočia, nová cesta je zbytočná. Analytik Bazovský vysvetlil, prečo
Bola vysušená 5 rokov doma v garáži a jej rodina si to nevšimla: Záhada úmrtia mladej ženy vám nedá spávať
Už malý detail vie ušetriť desiatky eur, takto si nastavte radiátory. Odborníci upozorňujú, čo je doma najväčší problém
Patrí medzi najlacnejšie lyžiarske strediská v Európe: Najete sa tu už od 5,5 eura, cena skipasu vás prekvapí
S analytikom Potočárom sme sa rozprávali o energopomoci. Boli sme na magických trhoch, očarili nás ponukou aj cenami
Doktorka Jana Boboková o zomieraní: Život nie je nutné za každú cenu umelo predlžovať. Musíme akceptovať, že bude koniec
Našli ho mŕtveho v hotelovej vani, stal sa tak členom „Klubu27“: Smrť Jima Morrisona je dodnes veľkou záhadou
Ženy mučil a hral s nimi najzvrátenejšiu hru, akú si viete predstaviť. Z vraha sa dvíhal žalúdok aj skúseným policajtom
Exdetektív Vachálek: Ak by bol Černák na slobode, niekto by si ho našiel. Koncom búrlivej mafiánskej éry je vražda Kuciaka
Vývar za 3,90 € a ríbezľové pivo za 4 €: Našli sme najstaršiu slovenskú reštauráciu, po večeri sme ochutnali niečo nečakané








Nahlásiť chybu v článku