Turecký kuchár, ktorý sa preslávil sypaním soli a špecifickou prípravou mäsových jedál, je stále predmetom mediálnej pozornosti. Nedávno sa písalo o jeho „páde“, pričom najnovšie informácie hovoria niečo úplne iné.
Nie tak dávno v médiách kolovala správa o nízkej kvalite a neprofesionalite v londýnskej pobočke známeho steakhouseu Nusr-et, ktorého autorom je na internete superznámy kuchár „Salt Bae“. V súbore negatívnych recenzií sa ľudia sťažovali na vysoké ceny, drzý personál a nekvalitné jedlo.

Aj napriek tomu, že recenzie sa približujú k dramaticky nízkemu hodnoteniu a Nusr-et je jednou z najhoršie hodnotených reštaurácií v Londýne, z finančného hľadiska prevádzka prosperuje oveľa viac, než sa čakalo, píše LAD Bible.
Pobočka sa topí v miliónoch
Podľa finančnej správy, ktorú firma predložila britským úradom, vykázala londýnska prevádzka za prvé štyri mesiace obrat až 8,26 milióna eur. Čo sa týka čistého zisku pre Nusreta Gokceho a spoločnosť, ten činí 2,7 milióna eur. Dosť dobré vzhľadom na to, že anglická pobočka žne jednu kritiku za druhou.
Zákazníci sa často sťažujú na nepomer ceny/kvality jedla, pričom im vadia aj neochotní čašníci a personál. Napriek tomu, že londýnska prevádzka bola po minulej vlne kritiky „na kolenách“ a v hodnotení klesala na samé dno, aktuálna finančná správa hovorí o opaku.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Hoci reštaurácia očividne nie je pre každého, dostala aspoň dostatok internetovej chvály od spokojných zákazníkov na to, aby sa posunula smerom k trojhviezdičkovému hodnoteniu na Googli.
Na druhej strane, v prípade tejto reštaurácie existuje aj množstvo päťhviezdičkových hodnotení od ľudí, ktorí boli nadšení a spokojní. Kritika tak ide mierne do úzadia najmä kvôli finančnej správe o gigantických ziskoch, ktoré reštaurácia generuje aj napriek tomu, že ju nie tak dávno označili za najhoršie miesto na jedenie v Londýne.
Bola vysušená 5 rokov doma v garáži a jej rodina si to nevšimla: Záhada úmrtia mladej ženy vám nedá spávať
Už malý detail vie ušetriť desiatky eur, takto si nastavte radiátory. Odborníci upozorňujú, čo je doma najväčší problém
Patrí medzi najlacnejšie lyžiarske strediská v Európe: Najete sa tu už od 5,5 eura, cena skipasu vás prekvapí
S analytikom Potočárom sme sa rozprávali o energopomoci. Boli sme na magických trhoch, očarili nás ponukou aj cenami
Doktorka Jana Boboková o zomieraní: Život nie je nutné za každú cenu umelo predlžovať. Musíme akceptovať, že bude koniec
Našli ho mŕtveho v hotelovej vani, stal sa tak členom „Klubu27“: Smrť Jima Morrisona je dodnes veľkou záhadou
Ženy mučil a hral s nimi najzvrátenejšiu hru, akú si viete predstaviť. Z vraha sa dvíhal žalúdok aj skúseným policajtom
Exdetektív Vachálek: Ak by bol Černák na slobode, niekto by si ho našiel. Koncom búrlivej mafiánskej éry je vražda Kuciaka
Vývar za 3,90 € a ríbezľové pivo za 4 €: Našli sme najstaršiu slovenskú reštauráciu, po večeri sme ochutnali niečo nečakané
Outlet z kauzy slayáda začal veľkolepo, rýchlo sa z neho stala „nákupná zóna duchov“. Zákazníkov si užíval krátko








Nahlásiť chybu v článku