Foto: Photo by Alexander Mils from Pexels

Kto raz skúsi, pochopí.

O alfa mužoch ste toho už určite počuli veľa, no počuli ste už niečo aj o alfa ženách? Sú sebavedomé, milé, cieľavedomé, dobrosrdečné, vždy elegantné a hlavne – nie sú to ženy. Sú to dámy. Určite ale nie sú pre každého. Ak si myslíte, že miesto ženy je pri sporáku alebo pri žehliacej doske, radšej si dajte spiatočku, inak vás zvalcuje. Ak sa jej ale vyrovnáte a budete stíhať jej tempo, zažijete vzťah, aký ste doteraz ešte nemali. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Prečo bude alfa žena vašou najlepšou partnerkou? Odpoveď poskytol portál The minds journal.

#1 Je spoľahlivá

Keď vám raz niečo sľúbi, môžete mať istotu, že to aj dodrží. Slová pre ňu nie sú len prázdnymi rečami, ale niečím, čo je záväzné. To isté však bude čakať od vás. 

#2 Nerobí žiadne drámy

Je zrelou dámou a podľa toho sa aj správa. Vo vzťahu s alfa ženou sa nemusíte báť žiadneho búchania dvermi, citového vydierania či jej neustálych “akože rozchodov” spojených s neustálymi odchodmi a príchodmi. Alfa žena odíde len raz, avšak navždy. Predtým, ako tak spraví, sa s vami ale všetko pokúsi vyriešiť s chladnou hlavou. 

#3 Je nezávislá

Vo vzťahu s vami nebude preto, že musí, ale preto, že jednoducho chce. Nikoho nepotrebuje a preto, keď sa s niekým rozhodne byť, môžete si byť istý, že ste naozaj výnimočný. 

#4 Neustále vás bude inšpirovať

Tvrdo na sebe pracuje a pracuje aj na svojej kariére. Miluje to, čo robí, pretože robí to, čo chce. A práve preto pre vás bude neobmedzeným zdrojom inšpirácie a motivácie. 

Photo by Brett Sayles from Pexels

#5 Vždy sa vás zastane

Je kedykoľvek pripravená kryť vám chrbát – nech by to už obnášalo čokoľvek. V prípade problémov v práci, v rodine, v prípade úmrtia niekoho blízkeho, vašej choroby či v období finančných ťažkostí – vždy bude pri vás. 

#6 Jej komunikácia je jasná

Nebude sa s vami baviť v hádankách a nebude očakávať, že jej uvidíte do hlavy. Keď niečo chce, jednoducho to povie. Hry na tajomnosť a nedostupnosť ju už dávno prešli. 

#7 Je úprimná

Na nič sa pre vami nebude hrať. Vždy vám na rovinu povie, čo si myslí a čo cíti, avšak presne to isté bude očakávať aj od vás. Ak ale raz zistí, že ste k nej úprimní neboli, jej dôveru to navždy naštrbí. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov