Foto: Fox

Enormný úspech Stranger Things sa už dotkol aj Simpsonovcov.

Ako píše portál Unilad, televízia Fox sa v nedeľu pochválila plagátom, v ktorom paroduje Stranger Things a jeho fiktívny svet Upside Down. Plagát sprevádza text Treehouse Of Horror. Ide o sériu epizód, ktoré na Slovensku a v Česku poznáme ako Špeciálny čarodejnícky diel. Tieto epizódy sa zvyčajne skladajú z troch rôznych strašidelných príbehov, ktoré väčšinou končia tragicky, no neovplyvňujú ďalší dej seriálu a vysielané sú vždy počas obdobia Halloweenu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Postava Lisy bude v Stranger Things epizóde predstavovať Eleven, zatiaľ čo Šerif Wiggum bude Hopper. Luann Van Houten stvárni Joyce a Mika, Willa, Dustina a Lucasa si zahrajú Milhouse, Martin, Bart a Nelson. Aj napriek tomu, že sa máme na čo tešiť, nie je veľmi prekvapivé, že si Simpsonovci tentokrát požičali práve Stranger Things. Strašidelné halloweenske epizódy totiž takmer vždy parodujú dej známeho hororu. Keďže tretiu sériu Stranger Things streamovalo len štyri dni po premiére viac ako 40 miliónov, bolo len otázkou času, kedy sa aj toto dielo ocitne v Simpsonovcoch.

Fox

Ohromný úspech

Kvalitu Stranger Things však nedokazuje len záujem fanúšikov a tvorcov žltej rodinky. Na Rotten Tomatoes si tretia série získala fresh rating v podobe 89%. Na ČSFD.cz má tretia séria tiež 89%, zatiaľ čo seriál ako taký je tu hodnotený na 91%. Spoločnosť Disney kúpila minulý rok v marci štúdio 21st Century Fox a zároveň s ním aj stanicu Fox, ktorá je domovským kanálom žltej rodinky.

Simpsonovcov spoločne s Marvel filmami, nad ktorými nadobudol Disney kontrolu v roku 2009 a animákmi od Pixaru, ktoré vlastní od roku 2006, budeme môcť sledovať na streamovacej službe Disney +. Tú sa štúdio chystá v Spojených štátoch spustiť túto jeseň a do strednej a východnej Európy by mala doraziť do dvoch rokov.

unilad.co.uk
Uložiť článok

Najnovšie články