Foto: HBO

Game Of Thrones je najočakávanejší seriál tohto roku, no aj napriek tomu HBO stále neuverejnilo trailer k najnovšej sérii.

Ak patríte medzi fanúšikov známeho seriálu Game Of Thrones, asi už netrpezlivo očakávate minimálne najnovší trailer, ktorý prezradí aspoň nejaké informácie ohľadom novej série. HBO však stále odmieta uverejniť oficiálny trailer, a tak fanúšikovia zbierajú všetky informácie, ktoré môžu. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Najnovšie však stanica potešila fanúšikov novým videom, v ktorom nájdete aj krátky zostrih z najnovšej série tohto veľkolepého seriálu.

Najnovšia a zároveň posledná séria Game Of Thrones má prísť na obrazovky už v apríli tohto roku, a preto je dôležité pripraviť sa na posledné časti správne. Čo si teda z najnovších záberov môžeme vziať?

Zaujímavá vec, ktorú zostrih ukazuje je, že ľadová stena vo Westeros je úplne zničená. Ďalšia vec, ktorú trailer ukazuje je to, že Arya Stark (Maisie Williams) uvidí po prvýkrát drakov Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Netreba sa ani čudovať, že Arya bude šokovaná a ohromená zároveň. Inak povedané, najnovšia séria bude plná zimy, bojov a ohromujúcich scén.

Na to, aby sme sa však mohli poriadne tešiť, potrebujeme vidieť oficiálny a celý trailer. Niektoré zdroje hovorili, že trailer by sa mohol uverejniť počas nedávneho Super Bowl. Nestalo sa tak.

Namiesto oficiálneho traileru sme sa tak dočkali len jedného videa plného zostrihov. Musí nám to však zatiaľ stačiť pokiaľ nedostaneme vysnívaný trailer alebo rovno novú sériu.

ladbible.com
Uložiť článok

Najnovšie články