Ak aj vám prekážajú správy od predávajúcich, ktorí vám vypisujú vždy, keď si ich položky pridáte medzi obľúbené, máme pre vás dobré správy. Dá sa to totiž veľmi jednoducho vypnúť. Stačí, ak si otvoríte nastavenia a prejdete nižšie k nastaveniam súkromia. Tam už len stačí odkliknúť položku “Informovať predávajúcich, keď si pridám ich kúsky medzi obľúbené”.
Google News
Sledujte interez v Google News —
správy od nás budete mať ako prví.
Pridať ako zdroj
správy od nás budete mať ako prví.

K tomuto problému sa ozvala aj druhá strana – predávajúce. Tie zas prezradili jednu výhodu, prečo by ste mali zvážiť, či si tieto upozornenia naozaj vypnete. “Ja, keď si niekto pridá niečo do obľúbených, automaticky zlacním,” prezradila komentujúca a ukázalo sa, že nie je jediná. “Ja nepíšem, jediné, čo urobím je, že ponúknem nižšiu cenu,” priznala ďalšia.
Odporúčané články
Kalište Nemci vypálili, obyvateľov postrieľali. Prešli sme sa po zaniknutej obci, v ktorej mnohí zhoreli zaživa
Mária s manželom kúpili dom z roku 1958 za 55 000 eur. Prerábali ho 4 roky, väčšinu prác zvládli sami
Rozhovor so sprievodkyňou na konci života Janou Gorst: Ako sa postarať o umierajúceho a čo pred smrťou ľutujeme
Boli sme na zabarikádovanom námestí, kde prebiehali násilné protesty: Ľudia tam bývajú v stanoch vyše mesiaca
Na dne Liptovskej Mary zostali príbehy 13 obcí: Navštívili sme miesto, ktoré pripomína zmiznuté domovy
















Nahlásiť chybu v článku