Najlepšie je vyhnúť sa im. Aj týmto 10 veciam, aj ženám - stíhačkám.

Vzťah môže dobre fungovať len vtedy, keď v ňom majú obaja partneri dostatok osobného priestoru. Nikto sa predsa nechce cítiť ako väzeň. Práve preto by sa mali všetky ženy vyhnúť týmto 15 veciam. Ak ich totiž robíte, muži vás považujú za “stíhačku” a budú od vás utekať, kade ľahšie. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Kedy si teda muž o žene myslí, že je “stíhačka”?

#1 Nútite ho, aby si status na Facebooku zmenil na “zadaný”. To, že to nechce spraviť však nemusí mať nič spoločné s tým, že by sa za vás hanbil. Práve naopak, možno len vie, koľko ľudí by mu šťastie závidelo a nestojí o to, aby sa niekto prehrabával v jeho súkromí.

#2 Neustále si od neho pýtate na všetko povolenie. To však nie je znak dôkaz lásky, ale znak závislosti.

#3 Často vás žiada o viac súkromia. Právo naň má predsa každý – a áno, aj ľudia, ktorí sú vo vzťahu.

Photo by Christian Newman on Unsplash

#4 Sociálne siete zaplavujete vašimi spoločnými fotkami. Úprimne – nič v zlom, ale ľudí nezaujímajú a väčšinou to robia ľudia, ktorí sú v nešťastnom vzťahu, no druhým chcú ukázať pravý opak.

#5 Priveľa času začal tráviť so svojimi priateľmi. Niet sa čo čudovať. So ženou – stíhačkou, sa už necíti komfortne.

#6 Aj starostlivosti veľa škodí. Ak mu píšte správu, či je v poriadku 5 minút po tom, ako opustil byt, pravdepodobne niečo nie je v poriadku.

#7 Často sa vás pýta, prečo netrávite viac času bez neho. Napríklad s priateľkami na káve či na nejakom krúžku… Vie, že by nemal byť jediným zmyslom vášho života.

Photo by Chris Lawton on Unsplash

#8 Nedokážete si predstaviť život bez neho. Ste na ňom úplne závislá a on vie, že by ste bez neho neprežili ani jediný deň. A to väčšinu mužov naozaj desí.

#9 Vždy musí byť po vašom. Slovo kompromis vo vašom slovníku akosi chýba a ak sa tam z času na čas aj nájde, slúži vám len ako manipulačný prostriedok.

#10 Neustále ho musíte kontrolovať. Napriek tomu, že vás ešte nikdy neoklamal, mu nedôverujete a neustále ho z niečoho upodozrievate.

Pozri aj: Toto je 15+ krutých právd, o ktorých by ste radšej nevedeli. My vám ich však aj napriek tomu povieme

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov