Foto: facebook.com/debbie.gerlach.79

Žiaľ, nie všetky príbehy majú šťastné konce.

Ba priam naopak, niektoré sa končia hotovou tratégediou. Presne tak to bolo, žiaľ, aj v prípade Debbie Gerlach z Arizony. Príbeh jej a jej snúbenca Randyho nenechá nikoho chladným. Randy totiž 8 mesiacov pred plánovanou svadbou tragicky zahynul. Debbie sa však v deň, ktorý pre nich mal byť tým najkrajším, rozhodla zverejniť nasledovné, vo Photoshope upravené fotografie. Prečo tak spravila, vysvetlila v otvorenom liste na svojom facebookovom profile.

Článok pokračuje pod videom ↓

“Dnešok mal byť najkrajším dňom môjho života. Dnes mal byť ten deň, kedy som si mala vziať svojho najlepšieho priateľa. Mala som sa zobudiť, obliecť si svadobné šaty a po uličke v kostole v nich odkráčať k mužovi svojich snov. Dnes sme si mali pred všetkými našimi priateľmi a pred celou našou rodinou sľúbiť, že náš zväzok bude posvätným. Dnešok mal byť tým dňom, o ktorom som snívala už ako malé dievčatko. Dnes som sa mala stať manželkou. Dnes som sa mala stať pani Zimmermanovou…”

Gepostet von Debbie Gerlach am Sonntag, 11. November 2018

“…No aj dnes som sa prebudila sama. So zlomeným srdcom, ako každý deň. Môj otec ma dnes v kostole nepovedie. Dnes ma na konci tej uličky nebude čakať Randy a neuvidí ma v svadobných šatách, ktoré som pred ním musela skryť, pretože sa nevedel dočkať, kedy ich uvidí. Dnes sa za lásku svojho života nevydám.”

Gepostet von Debbie Gerlach am Sonntag, 11. November 2018

“A to všetko len kvôli jedinej zlej voľbe jedného človeka. Táto jeho voľba navždy zmenila celý môj život. Rozhodol sa totiž, že na križovatke na značke STOP nezastane, aj keď videl, že môj snúbenec sa do križovatky blíži na motorke. Ten človek však nezastal. Radšej sa rozhodol, že zrýchli ešte viac a križovatku prejde.”

Gepostet von Debbie Gerlach am Sonntag, 11. November 2018

“Na kolenách vás prosím — každého, kto toto číta. VŽDY, keď máte zastať, zastaňte a jazdite opatrne. Neviete, koľko životov zmeníte tým, že niekomu ten jeho vezmete. Keby ten človek na križovatke zastal, dnes by som sa vydávala za svojho Randyho, za môjho najlepšieho priateľa, za lásku môjho života. Ľúbim ťa, Randy Zimmerman.”

Gepostet von Debbie Gerlach am Sonntag, 11. November 2018

Myslíme si, že tieto slová ďalší komentár nepotrebujú. Ich zdieľaním však možno zachránite niekoho život. 

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov