Foto: Photo by Kat Jayne from Pexels

Robí vaša polovička týchto 6 vecí?

Ak áno, máme pre vás zlú správu. Je veľmi pravdepodobné, že váš vzťah nesmeruje k ďalšiemu levelu, ale práve naopak – ku svojmu koncu. Znamenia, podľa ktorých to spoznáte, popísal aj portál Thought Catalog.

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo vám prezradí, že váš vzťah už nebude mať dlhé trvanie? 

#1 Obťažuje vás zbytočnými správami

Ak svojej polovičke napríklad poviete, že idete von s priateľmi, mala by to akceptovať a posielanie vyčítavých či žiarlivostných správ v takomto prípade nie je namieste. Ak to tak je, znamená to, že do vzťahu sa dostala nedôvera. 

#2 Ohovára vás

Partneri by sa o sebe mali vyjadrovať pekne – predovšetkým pred druhými. Ak spolu máte nejaký problém, je na mieste vyriešiť ho medzi štyrmi očami a nie sa o ňom radiť s každým navôkol. 

#3 Správa sa, ako keby nebol vo vzťahu

Ak sa váš partner správa, ako keby ste neexistovali, len čo za ním zavriete dvere, váš vzťah určite nemyslí seriózne. Vzťah predsa pretrváva, aj keď práve nie ste fyzicky spolu – resp. by mal. Ak sa vám v takýchto chvíľach neozýva alebo sa správa ako slobodný, čím skôr zíďte z kratšej cesty. 

Photo by Tan Danh from Pexels

#4 Nedokáže dodržať slovo

Dať sľub je pekné, no dokáže to každý. Dodržať ho už však dokáže málokto. Ak to váš partner nedokáže, váš vzťah mu zato pravdepodobne nestojí a ani to nechce meniť. 

#5 Píše si s inými 

Je jedno, či ste spolu týždeň alebo rok – ak ste vo vzťahu a váš partner či vaša partnerka si stále píše s inými, je to znak nielen neistoty, ale aj nezrelosti. Takýto “vzťah” je preto najlepšie ukončiť čím skôr. 

#6 Vysmieva sa vám

Partneri by si mali byť vzájomnou oporou – nech sa deje čokoľvek. Ak sa ale ocitnete v ťažkej situácii alebo sa vám niečo nepodarí a namiesto podpory sa vám dostane výsmechu, sami určite uznáte, že takýto vzťah nie je nič pre vás. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov