Autor fotky: Alina Vilchenko na Pexels

Deje sa to, žiaľ, dosť často.

Aspoň jeden takýto pár máte vo svojom okolí určite aj vy. Na prvý pohľad možno vyzerajú šťastne a bezstarostne, avšak aj tak každý vie, že žena toho muža nemiluje. Napriek tomu, ako veľmi je to nesprávne, sú však spolu. Prečo?

Článok pokračuje pod videom ↓

2 hlavné a najčastejšie dôvody rozobral portál Your Tango. 

#1 Boja sa, že nájsť niekoho nového im potrvá pridlho

Ide o to, že keď stretnete muža, ktorý už pozná všetky vaše chyby, pozná vašu rodinu a vašich priateľov a stále s vami chce zostať, znamená, to že vás naozaj miluje. Aktívne nehľadá nikoho iného a každá žena vie, že nájsť niekoho takéto je v dnešnom svete raritou. A síce to nie je správne, takéto ženy si často povedia, že keď im nájdenie takéhoto muža trvalo tak dlho, koľko by im trvalo nájdenie takého, ktorý by ich miloval rovnako? A preto s ním jednoducho zostanú – aj keď vo vzťahu nie je už žiadna iskra a je už len o zvyku. 

Autor fotky: Hamann La na Pexels

#2 Nechcú ostať samé 

Druhý prípad je podobne zlý, podobne vypočítavý a takisto nesprávny, no taktiež veľmi častý. Ide o prípad, kedy je muž na ženu síce dobrý – nepodvádza ju, je starostlivý, miluje ju, záleží mu na nej – no ona ho jednoducho neľúbi, alebo ju nepriťahuje. Niektoré ženy však nemajú dostatok sebavedomia alebo odvahy na to, aby ostali samé. Často si tiež uvedomujú, že samé by sa o seba postarať nedokázali. Preto radšej zo strachu alebo z vypočítavosti ostávajú s mužom, ktorého naľúbia – a to len preto, aby neostali samé. 

Oba tieto dôvody sú samozrejme nesprávne a neubližujú len samotnej žene, ale predovšetkým mužovi, ktorý je takto klamaný a zavádzaný. Každý by si mal uvedomiť nielen svoju hodnotu, ale vážiť si aj hodnotu druhých. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov