S týmto “zoznamom” bude súhlasiť asi každá žena.

Kult vypracovaného tela ovládol takmer celú našu spoločnosť. Naozaj však nie je nič dôležitejšie? Samozrejme, že áno. Tak napríklad, toto je 7 vecí, ktoré ženy považujú na mužoch za naozaj mimoriadne sexy. A ako uvidíte, s vypracovaným telom nemajú naozaj nič spoločné. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Vášeň pre nejakú činnosť

Či už je to záľuba v autách, fyzike alebo hoci aj zbieranie známok – keď má muž nejakú činnosť, ktorá ho dokáže absolútne pohltiť, pre ženy je to naozaj sexy.

#2 Čítanie

Muž s knihou je buď človekom, ktorý sa úplne stratil v nejakom skvelom príbehu, alebo niekým, kto sa rád učí nové veci. Uvedomuje si, aké dôležité je “kŕmiť” aj svoj mozog a to sa naozaj veľmi cení.

pixabay.com

#3 Bohatá slovná zásoba

Tento bod je dosť spätý s tým predošlým. Muž, ktorý číta, bude mať aj bohatú slovnú zásobu a bude plnohodnotným partnerom na diskusiu hoci aj o vzniku vesmíru, až do skorého rána.

#4 Schopnosť vyjadriť svoj názor

Magnetom na väčšinu žien je aj to, ak muž nie je len “pritakávačom”, ale ak vo všetkom dokáže aj taktne vyjadriť svoj názor – nech je akýkoľvek.

#5 Ide si za svojimi snami

Má ambície, no ak sú vysoké, nie sú len bezduchým “tliachaním” do vetra. Vie, čo chce dosiahnuť, no zároveň má v hlave presný plán, ako sa k tomu krok za krokom dostane. A čo je najdôležitejšie – tieto kroky jeden za druhým aj robí.

pexels.com

#6 Emocionálna inteligencia

Inteligencia získaná vzdelaním či vyššie spomenutým čítaním je jedna vec, no druhou vecou je inteligencia emocionálna. A tá by nemala chýbať naozaj žiadnemu mužovi.

#7 Schopnosť motivovať

Asi nič nepôsobí odpudivejšie, ako muž, ktorý sa neustále na niečo sťažuje. Sťažovanie predsa z ťažkej životnej situácie nikoho nedostalo. Sexy je nechať za seba prehovoriť činy, nie slová.

Pozri aj: Muž za 10 sekúnd vyhodnotí, či je žena atraktívna alebo nie. Táto časť ženského tela pri tom zohráva najväčšiu úlohu

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov