Vzťah s človekom, ktorému pred vami niekto zlomil srdce nebude najľahší, ale určite bude najlepší.

Takáto osoba sa totiž bude vo vzťahu správať inak, než ktokoľvek iný. Áno, možno síce bude zraniteľnejšia a spočiatku vám bude menej dôverovať, no vedzte, že s niekým takým zažijete lásku, o akej sa vám ani nesnívalo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je 7 dôvodov, prečo zažijete najlepší vzťah vo svojom živote práve s niekým takýmto.

#1 Vie, ako chutí pravá bolesť, preto vám ju nikdy nespôsobí

Tento človek si prešiel hotovým peklom. Jeho srdce niekto rozlámal na tisíc drobných kúskov a bolo len na ňom, aby ho poskladal opäť dokopy. Vie, ako nesmierne to bolelo, preto by niečo rovnaké nikdy nikomu nespravil.

#2 Nebude z vás ťahať detaily o vašej minulosti

Tejto osobe zveríte, čo budete sami chcieť. Nebude trvať na tom, aby ste jej na nos zavesili všetky bolestivé detaily zo svojej minulosti – vie totiž, aké môžu byť spomienky zničujúce. Minulosť je minulosť, náš život predsa prebieha v prítomnosti.

Photo by Sorin Sîrbu on Unsplash

#3 Do vzťahu sa nepúšťa bezhlavo

Možno by ste boli prekvapení, keby ste vedeli, koľko analýz a prebdených nocí tejto osobe trvalo, kým sa utvrdila v tom, že vám chce dať šancu. Nešlo teda o žiadne bezhlavé a prchavé rozhodnutie.

#4 Stretnete sa s neuveriteľným pochopením

Nech vás bude trápiť čokoľvek, človeku, ktorý mal zlomené srdce sa môžete zveriť, určite to pochopí. Takáto osoba nie je jedným z ľudí, ktorých život je ako prechádzka ružovou záhradou.

#5 Podrží vás, ako nikto

Viete, čo spája všetkých ľudí, ktorí si museli kvôli láske prejsť naozaj ťažkým obdobím? Že v sebe skrývajú neuveriteľnú silu. Práve ona ich dala dokopy, keď sa rozsypali na drobné kúsky. Takíto ľudia sú naozaj výnimočné silní a nech sa udeje čokoľvek, vedzte, že na nich sa môžete spoľahnúť.

Photo by Parker Whitson on Unsplash

#6 Žiadne podvody a žiadne klamstvá

Verte či nie, vo svete ešte predsa len existuje zopár ľudí, ktorí túžia po vzťahu bez nevery a bez akýchkoľvek klamstiev. A títo ľudia k nim pochopiteľne patria.

#7 Milujú láskou, ktorú vám nedokáže dať nikto iný

Hovorí sa, že najviac dokážu milovať práve ľudia, ktorí mali zlomené srdce a skutočne je to pravda. Ich znovuzrodené srdce bije silnejšie a rýchlejšie a ak si ich lásku niekto zaslúži, odovzdajú mu ju vo forme, ktorá predčí aj veľkolepé romantické filmy.

Pozri aj: Srdcervúca pravda o tom, aké to je, keď stretnete tú správnu osobu v nesprávny čas

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov