Ak raz muž okúsi vzťah s ambicióznou ženou, žiadnu inú už chcieť nebude.

Veľa ľudí si ambicióznu ženu predstaví ako chladnú kariéristku, ktorá tvrdí, že žiadneho muža pri sebe nepotrebuje. Tento vykonštruovaný obraz je však nezmyslom a absolútne neplatí. Ambiciózne ženy majú srdce na tom najsprávnejšom mieste a mužov pri sebe potrebujú.

Článok pokračuje pod videom ↓

Rozdiel je však v tom, že vo vzťahu robia týchto 10 vecí inak, než ostatné ženy.

#1 Vzťah netvorí 100% ich života, no vložia doňho 100% svojej snahy a energie. Ambiciózna žena má svoje záľuby, prácu, ktorú miluje a priateľov, ktorých sa nevzdá. Vzťah pre ňu nie je tým jediným, čo má, no napriek tomu sa mu dokáže na 100% odovzdať.

Photo by Allef Vinicius on Unsplash

#2 Nehľadajú výzvu, hľadajú inšpiráciu. Nepotrebujú si dokazovať, že keby chceli, zlomia aj toho “zlého chlapca”, ktorý sa hrá na pána Nedosiahnuteľného. Ambiciózna žena nehľadá výzvy, hľadá muža, ktorý ju bude inšpirovať a motivovať k tomu, aby bola lepším človekom.

#3 Romantika má pre ne trocha iný význam. Nečakajú gýčové prejavy lásky ako z katalógu. Pre ambicióznu ženu oveľa viac znamená, keď bude mať pocit, že sa ná vás môže v čomkoľvek a kedykoľvek spoľahnúť.

#4 Nebudú sa hrať na ľadovú kráľovnú. Ambiciózna žena sa nebude hrať na pani Nedobytnú a nenechá vás čakať týždeň, kým vám odpíše na prvú SMS. Našťastie, na práci má oveľa dôležitejšie veci, než takéto detinské hry.

Foto: Photo by Thought Catalog on Unsplash

#5 Doprajú vám dostatok osobného priestoru. Žijú veľmi aktívnym životom a nie pri všetkom im budete môcť byť “v pätách”. Pre rovnako ambiciózneho a samostatného muža je to však výhoda – bude mať dostatok osobného priestoru na všetko, o čo sa zas zaujíma on.

#6 Pochopia, ak o ne ďalej nemáte záujem. Ambiciózne ženy sa vám nikdy nebudú prosiť o váš záujem. Ak ich odmietnete, ešte sa vám poďakujú za úprimnosť a za to, že viac neplytváte ich časom.

#7 Rozhovory s nimi sú iné. Ambicióznu ženu asi nebudú zaujímať rozpravy o vašom obľúbenom pive či o tom, čo ste cez víkend vystrájali na chate. Inteligentnú, ambicióznu ženu skôr zaujmú rozhovory o tom, čo je vašou vášňou, inšpiráciou či motiváciou.

Photo by Parker Whitson on Unsplash

#8 Na začiatku vzťahu môžu byť rezervované. Aj napriek horlivým citom totiž ambiciózna žena dokáže rozmýšľať rozumom a preto sa môže báť sklamania. Ak si však jej dôveru získate, zahrnie vás láskou, ako nikto iný.

#9 Ambiciózne ženy pri sebe potrebujú ambicióznych mužov. Nie, vôbec to neznamená, že musíte byť CEO jednej z TOP 10 najprosperujúcejších spoločností na Slovensku. Znamená to len to, že úspešná, ambiciózna žena si hľadá seberovného partnera.

#10 Vedia, kedy je čas odísť. Ak sa im páčite, povedia vám to. Dajú vám nejaký čas, no rovnako vedia, kedy je čas odísť a ak raz niečo uzavrú, viac si nepomôžete. Ak sa vám preto nejaká ambiciózna žena páči, lepšie je nezaváhať.

Pozri aj: Tak nádherné ilustrácie žien ste ešte nevideli. Táto umelkyňa svojimi pôsobivými kresbami dokazuje, že každá žena je krásna

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov