Aj keď ľudia škatuľkovanie príliš radi nemajú, pravdou je, že každý z nás je istý typ človeka.

Platí to pre mužov aj pre ženy a psychologička Samantha Rodman sa rozhodla, že ľudí rozdelí do 10 rôznych kategórií. Tvrdí, že skôr, ako muž stretne „tú pravú“, pravdepodobne si prejde vzťahmi s takýmito typmi žien.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tatkova dcérenka

Tento typ žien sa takmer vo všetkom spolieha na svojho otca a nie sú pripravené vpustiť do svojho života ďalšieho muža a venovať mu pozornosť. Kedykoľvek tatkova dcérenka potrebuje pomoc, nezavolá vám, ale ocovi. Nepokúša sa vás uraziť, ale na otca jednoducho nemáte.Nech sa snažíte akokoľvek, otec bude vždy ten najlepší.

Party žena

Táto žena jednoznačne vie, ako sa baviť a kde sa robia tie najlepšie večierky v meste. Pokiaľ nie je aj muž milovníkom večierkov, to veľké množstvo ľudí a hluku by ho mohlo otravovať. Nudiť sa jednoznačne nebudete, nerátajte však s pokojným večerom doma pri filme.

unsplash.com

Slušná študentka

Možno by ste si s týmto dievčaťom skvele pokecali, keby si na vás popri učení a všetkých tých krúžkoch aj našla čas. Štúdium je jednoducho to najdôležitejšie na svete.

Slečna žiarlivá

Trochu žiarlivosti vo vzťahu ešte neznamená tragédiu, keď si však dievča vždy nájde dôvod, prečo vás podozrievať a hnevať sa, niečo zrejme nie je v poriadku. Nemôžete ísť von s kolegami a ak sa pozdravíte kamarátke na ulici, je z toho hotová dráma? V tom prípade máte zrejme dočinenia so slečnou žiarlivou. Takej len tak nevysvetlíte, že vaša kolegyňa je skutočne len vaša kolegyňa a nič viac.

Klebetnica

Takéto dievča rozpráva rado a veľa, avšak väčšinou o tom, čo vie o iných ľuďoch. A takéto reči nie sú vždy pekné. Aj keď priamo nikomu nič zlé nepraje, rada hovorí o všetkom zlom, čo sa prihodilo iným. Buďte pripravení na to, že pri klebetnici sa dostanete k slovu len ťažko.

unsplash.com

Dievča, ktoré bude vaša matka milovať

Takéto dievča si väčšinou muža získa ľahko a všetko beží hladko, až kým nespozná jeho matku. Zdá sa, že si hneď padli do oka a majú si skutočne čo povedať. Niekedy je toho toľko, že úplne zabudnú na to, že sú naokolo aj iní ľudia, napríklad muž. Čoskoro sa môže zdať, že dievča je vo vzťahu nielen s mužom, ale aj s jeho matkou.

Večne ustráchaná

Volá vám priateľka aj desaťkrát denne, len aby sa uistila, že ste v poriadku, že ste dosť jedli, dosť pili a nič sa vám nestalo? Zdravá miera starostlivosti a strachu o toho druhého je v poriadku, ani v tomto smere však netreba preháňať. Starostlivosť síce padne dobre, nie však snaha mať všetko pod kontrolou.

Kráľovná drámy

Vzťah s takýmto dievčaťom skutočne nie je jednoduchý a dá vám poriadne zabrať. Nudiť sa síce nebudete, pripravte sa však na poriadnu dávku drámy, niekedy absolútne bezdôvodnej.

unsplash.com

Módna diva

Toto dievča vyzerá vždy ako vystrihnuté z módneho magazínu. Vie, čo sa nosí, ako upútať pozornosť a ako vyzerať dokonale. Problém je, že sa môže pokúsiť aplikovať svoj dokonalý vkus aj na vás a nie každý muž túži stráviť každý týždeň najmenej jeden deň nakupovaním šiat.

Kráľovná krásy

Kráľovná krásy chce mať vždy všetku pozornosť len pre seba a nikdy nevynechá príležitosť pochváliť sa vlastnou krásou na Instagrame. Je síce skvelé vyzerať dobre, no o čom sa budete rozprávať?

Tá pravá

Nedá sa povedať, aká žena je tá pravá pre vás, pretože každý má iný vkus a iné preferencie, rovnako, ako ich majú aj ženy. Nech je však akákoľvek, dôležité je, aby ste sa mali radi, dokázali sa navzájom rozosmiať a rešpektovali sa.

Pozri aj: Neopätovaná láska: Prečo tak veľmi bolí a 8 krokov, ktoré musíte spraviť čím skôr, aby ste sa zachránili

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov