Ich príbehy možno inšpirujú aj vás.

S láskou je to už raz tak. Keď ju hľadáme, neprichádza, no nakoniec si nás nájde sama a spravidla vtedy (a tam), keď to čakáme najmenej. Inak tomu nebolo ani v prípade týchto 7 ľudí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Na sieti Reddit sa podelili o to, kde si láska našla ich, a to vtedy, keď už strácali nádej. Možno ich príbehy inšpirujú aj vás…

#1 Síce to nie je môj príbeh, ale je naozaj roztomilý. Moja teta spoznala svojho manžela, keď mala 40 rokov. Viete, kde sa to stalo? Na večernom kurze o tom, ako stretnúť svoju spriaznenú dušu. 

#2 Moja manželka ma po prvýkrát zbadal v jeden piatkový večer v bare. Nezabával som sa tam však s partiou, čítal som si knihu. Prišla ku mne, vzala mi telefón a naťukala mi doň svoje číslo. Ja som mal vtedy 38 a ona 40. 

#3 Uvidel som ju stáť v rade na centrifúgu a vyzerala naozaj zhrozene. Bola sama, tak som jej ponúkol, že si môžem sadnúť k nej a všetko bude v poriadku. Po jazde som si od nej vypýtal číslo a dnes sme spolu už 2 roky.  

Photo by S A R A H ✗ S H A R P on Unsplash

#4 Svoju prvú priateľkú som spoznal, až keď som mal už 25 rokov. Bolo to na kurze tanca. 

#5 Bola som už zmierená s tým, že do konca svojho života zostanem slobodná. Potom sa mi však pokazilo auto a mechanik bol tým najúžasnejším mužom, akého som kedy videla. Pozval ma na obed a ja som od prvej minúty vedela, že toto je “on”. Vek nehral žiadnu rolu, ja som mala 37, on 27 a prvé dieťa sa nám narodilo o 10 rokov, teda keď som ja mala 47. 

#6 Predtým, než sme si vyšli na prvé rande, sme sa s mojou ženou priatelili 10 rokov. Niekedy máme lásku svojho života priamo pod nosom, no z nejakého dôvodu ju prehliadame. 

#7 Jednoducho som k tomu krásnemu dievčaťu prišiel, povedal: “Ahoj,” a ostatné už nejak išlo samé. Niekedy stačí naozaj málo. 

Pozri aj: Prestávate veriť, že láska naozaj existuje? Toto krásne 4-minútové video vás presvedčí o opaku

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov