Nad ničím nepremýšľajte - len zatnite svoju päsť.

Naozaj to spravte absolútne intuitívne – bez toho, aby ste premýšľali nad tým, čo sa bude diať, alebo aké usporiadanie je to „správne“. Hotovo? Tak, a teraz si prečítajte, čo o vás prezrádza to, ako ste umiestnili svoj palec.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako vyzerala vaša zaťatá päsť?

positivemed.com

#1 Pozvoľné uloženie prstov

Ak ste svoje prsty automaticky umiestnili takto a váš palec ostal „voľne ležať“ popri ostatných prstoch, znamená to, že ste veľmi citlivým človekom. Vašou nevýhodou však je, že veľakrát bývate neistý. Preto sa môže stať, že budete uistenie hľadať u svojich priateľov či u rodiny. Ste však prirodzene veľmi zvedavým človekom a vaša predstavivosť prakticky nemá hraníc. Želáte si, aby sa k vám ľudia správali úctivo a s rešpektom. Vo vzťahoch však nie ste práve ideálnym partnerom. Bývate chladný, nedávate najavo svoje emócie a váš partner tak veľakrát môže mať pocit, že vaše city oslabli alebo zmizli. Môžete sa tiež dopustiť nevery.

#2 Boxerská päsť

Ak ste svoje prsty umiestnili tak, akoby ste práve vchádzali do boxerského ringu, nič si z toho nerobte – vôbec to nesvedčí o vašej agresivite ani o ničom podobnom. Práve naopak, je to znak toho, že ste veľmi kreatívnou, inteligentnou a priam očarujúcou osobou. Pôsobíte absolútne sebavedome a veľa ľudí si o vás preto myslí, že ste pyšným alebo namysleným človekom. Pod škrupinou ste však veľmi emotívny a citlivý. Čo sa týka vzťahov, môže byť pre vás veľmi náročné uzavrieť niečo, čo sa už skončilo. V nových vzťahov zas priveľa rozmýšľate – aj nad vecami, nad ktorými by ste nemuseli. Skúste tomu dať voľnejší priebeh.

#3 Schovaný palec

Ak ste svoj palec schovali, znamená to, že ste veľmi spoločenský človek, ktorý však môže mať sklony k manipulácii druhých ľudí. Robíte to však len preto, aby ste dosiahli naozaj všetko, čo si zaumienite. Niečo ako nesplnený sen či cieľ pre vás totiž neexistuje. Ak vám niekto ublíži, dokážete mu odpustiť, čo však nemusí byť vždy výhodou. Dajte si pozor, aby to niektorí ľudia nezneužili. Čo sa týka vzťahov, napriek svojej extrovertnejšej povahe trávite čas so svojou polovičkou najradšej v súkromí, ideálne doma.

Pozri aj: TEST: To, čo uvidíte na tomto obrázku ako prvé, vám odhalí niečo zaujímavé o vašej osobnosti

positivemed
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov