Autor fotky: Josh Willink na Pexels

Na poradí, v akom ste sa narodili, naozaj záleží…

William Cane je autorom knihy The Birth Order Book of Love, v ktorej rozoberá, aký vplyv má na náš ľúbostný život poradie, v akom sme sa so súrodencami narodili. Jeho popisy sedia naozaj skvele – nakoniec, posúďte sami. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Výber niektorých myšlienok z jeho knihy priniesol portál Your Tango. 

Ak ste prvorodení…

Ste rodenými lídrami a ste schopní prevziať kontrolu nad akoukoľvek situáciou. Prvorodené deti sú často vnímané ako tie spoľahlivejšie, ambicióznejšie a usilovnejšie ako ich mladší súrodenci, a veľakrát to naozaj platí. Premieta sa to aj do ich vzťahov, v ktorých sú si sami sebou veľmi istí a vynikajú aj v plánovaní akýchkoľvek spoločných aktivít či v plánovaní budúcnosti. 

Ak ste prostrední…

Nevidíte nič zlé na tom “ísť s prúdom”, no niekedy viete byť poriadne tvrdohlaví a problém môžete mať aj s uchovávaním tajomstiev. Prostredné deti sú však dokonalými partnermi, pretože si s ľuďmi vychádzajú vo všeobecnosti výborne a často sú to veselí a bezstarostní ľudia. 

Autor fotky: picjumbo.com na Pexels

Ak ste najmladší…

Milujete byť stredobodom pozornosti a občas ste trochu “rebelmi”. Ste zvyknutí veci si robiť po svojom a často bývate tvrdohlaví. Ste však veľmi spontánni, veľmi príjemní spoločníci a nesnažíte sa ľudí ovládať či mať ich pod kontrolou. 

A čo jedináčikovia?

Ste zodpovední a veľmi spoľahliví. Nielen samotné vzťahy, ale už len randenie beriete veľmi vážne a pristupujete k nemu seriózne. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov